2018. április 29., vasárnap

LilSubs - a videó és felirat letöltő varázsló

Hogy szerezzük be a Princess Agents részeit?

Ebben a posztban egy pofonegyszerű megoldást mutatok erre. Nem hiszem, hogy bárkinek is kihívás lesz a dolog, mert tényleg fapados. Nem kell megijedni! :)

Nos, nézzük, hogy mi is az a LilSubs?
Ez egy netes weboldal, ahova ha belinkelünk egy neten található videót, abból ki tudjuk nyerni a feliratot, és magát a videót is be tudjuk szerezni. Persze megvan, hogy milyen linkeket lehet neki megadni. Pl: youtube, viki, Dramafever, Dailymotion.



1. Nekünk a viki-s linkek kellenek.
Tehát a részek itt találhatóak: PRINCESS AGENTS VIKI
Megnyitjuk ezt az oldalt. 
Kis kockákban megjelenik több rész az oldalon. Első oldalon 20. részig van. Az oldal alján ott a NEXT gomb. Szóval a többi részt úgy találjátok meg, ha azzal tovább mentek.

2. Kimásoljuk annak a résznek a linkjét, amit be akarunk szerezni.
Ezt legegyszerűbben úgy tehetjük meg, hogy: az adott résznél a CÍMÉN (pl: Episode 1) nyomunk egy JOBB EGÉR GOMBOT. Ekkor kapunk egy kicsi ablakot csomó paranccsal. A vége felé van egy olyan sor, hogy: HIVATKOZÁS CÍMÉNEK MÁSOLÁSA. Arra KATT rá! Ha ez megvolt semmit nem fog csinálni itt az oldalon a gépünk, viszont magának megjegyzi a rész linkjét.




 3. Az imént kimásolt linkkel átmegyünk a LilSubs oldalára, és megkezdjük a videó beszerzését.

LilSubs oldala: ITT

Megnyitjuk az oldalt, és bemásoljuk a linket. Ez annyiból áll, hogy amint megnyitottuk az oldalt, a felül látható hosszúkás dobozon ismét nyomunk egy JOBB EGÉR GOMBOT. Majd a BEILLESZTÉST választjuk. Ezzel a kívánt rész linkjét a gépünk be fogja tenni a dobozba.

 


Aztán megnyomjuk a sor mellett lévő DOWNLOAD gombot!

FONTOS! HA A LETÖLTÉS MENETE KÖZBEN MEGNYÍLIK VALAMI REKLÁM, VAGY EGYÉB ABLAK, AZT MIND ZÁRJÁTOK BE! Mert ezek kéretlen reklámok, oldalak. 

4. Ezután meg fog jelenni a hosszú dobozkánk alatt egy információs ablak, ahol kiválaszthatjuk, hogy mit akarunk letölteni.
Felül a videó letöltési lehetőséget fogja felhozni, alatta pedig a videóhoz elérhető feliratokat. - minden nyelven, ami elérhető hozzá -

A videók 240p 360p és 480p felbontásban tölthetőek le. A 480p Video gombra kattintsatok rá!




 5. Amint rányomtatok a gombra, megnyílik egy új odal.

 Itt KATT a kék gombra, azaz a Download Video-ra!


6. Egy új lapon megnyílik maga a rész videója. Ezen megint JOBB EGÉR GOMB-ot kell nyomni.
Aztán a megjelenő kicsi ablakban KATT a Videó mentése más néven-re!


 

 7. Kapunk egy letöltő ablakot, ahol a gépünkre tudjuk menteni a részt. :) Itt annyit tudunk még csinálni, hogy kiválasztjuk, hova töltse le, és aztán csak rá kell nyomni a kék Mentés gombra. :) És ennyi volt! A videó letöltődik a gépünkre.




A PRINCESS AGENTS sorozat magyar feliratai a blogomon egy másik posztba vannak összegyűjtve!!!  Azokat itt találjátok: Princess Agents MAGYAR FELIRATAI

Ezt a külön letöltős posztot csak azért írtam, hogy magát a videót be tudjátok szerezni.


Aki viszont valami más feliratot akar letölteni LilSubs-al, az így teheti meg:
Feliratot kicsit egyszerűbb. Amint megvan az információs ablak, és ott vannak felsorolva a feliratok nyelvek szerint, arra kell rákattintani, amilyen nyelvű feliratot szeretnénk. Itt a példában harmadik volt az angol felirat. Ha arra rákattintotok, akkor csak egy szürke letöltő ablak fog megjelenni, ami rákérdez, hogy letöltöd-e a feliratot a gépedre, itt csak az OK-t kell megnyomni.


Szóval egyáltalán nem nehéz letölteni, tehát használjátok a kapott tudást! :)


10 megjegyzés:

  1. Köszönet a sok sok hasznos infóért! Kata58

    VálaszTörlés
  2. sziaa! megnéztem az első évadot(58.reszig)de nagyon befejezetlen a történet, lessz esetleg 2.évad?nagyon jó a történet:) kedvenc sorim lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Még csak a 47. részig fordítottam le...
      Szóval, ha végig felirattal nézted, ahhoz nekem semmi közöm.
      Én nem jelenteném ki, hogy 1. évad, mert nincs szó a folytatásáról. Sehol sem írták, hivatalos helyen, hogy lesz. Valóban nagyszerű a történet, én is szeretem.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  3. Avistaz-n melyik verziohoz jó a felirat.

    Köszönöm szépen a fordítást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Batorix!

      Nekem nem az van, de úgy tudom, hogy a kisebbhez jó. - meg gondolom a nagyobbikhoz is - Mert mindkettő 1080-as -

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  4. Kedves Shaolin Bunny!
    Nagyon örülök, hogy végre le tudtam tölteni az eddigi legkedvesebb kínai sorozatomat - a Princess Agets-et - , hála Neked! A letöltéshez írt magyarázatod nagy segítség, ezer köszönet érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andromeda!

      Örülök, hogy örömet szereztem a leírással! :)
      Remélem hasznos lesz a leírás, és így mást is be tudsz szerezni magadnak. :) Mert természetesen más egyéb sorozatot ugyanígy kell vele letölteni. Sőt, ugye youtube-ról ugyanúgy lehet vele videókat menteni. - már amelyik nincs levédve, mert sajnos egyre többet blokkolnak ott -

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  5. Sziasztok, esetleg van valami életképese módja a 42. résztől levő videók beszerzésére? Sajnos ezek a módok már nem működnek és nem is igazán találtam módot a videók beszerzésére. Remélem még valaki aktiv és tud segíteni benne. :) Előre is köszi.

    VálaszTörlés