2018. május 30., szerda

Hókirálynő - kínai sorozat

雪女王/ Xue Nu Wang

 

Teljesen véletlenül került a szemem elé ez az idén megjelenő sorozat.
Annyi biztos, hogy már rég leforgatták, mivel egyik főszereplője az a Qiao Ren Liang, aki 2016 szeptemberében meghalt. - ő volt az egyik fő karaktere az általam fordított Cruel Romance c. sorozatnak -
Így ez a sorozat az utolsó, amiben még szerepelt, és amiben halála után is látható lesz.
- Tavalyi sorozat volt a Stay with me, amihez ugyancsak készült magyar felirat -
Tehát már csak ezért is várom, hogy láthassam, mert a Cruel Romance-ban megkedveltem.

Új felfedezett is akad, méghozzá a másik férfi főszereplő személyében. Ő Dylan Kuo.

 

Tisztára, mintha Huang Xiao Ming, és Wallace Huo keveréke lenne. :) Idén nyáron lesz 41 éves, szóval... már bőven van a háta mögött sorozat, film. Én eddig nem találkoztam a játékával.

Magáról a sorozatról még nem sok minden van fent a neten. - azaz van, csak kínaiul... -
Se trailer, se egy épkézláb ismertető. Annyi bizonyos, hogy 35 részes, műfaját tekintve pedig: háborús, akció, romantikus.

























Kisebb szerepekben látható lesz Andy On, és Collin Chou is. Aki még ismerős lehet mindenkinek, az Jiro Wang. Ő csak vendégszínész lesz. Elég jól néz ki a karaktere a 2 db képen, amit összesen leltem róla.



Még pár kép a sorozattal kapcsolatban:













Nálam várós a sorozat. Remélem lesz hozzá angol felirat... - amit nagyon meg akartam nézni, már több alkalommal úgy jártam, hogy nem volt hozzájuk angol felirat... -


4 megjegyzés:

  1. Kedves Shaolin Bunny!
    Én is nagyon megkedveltem, Qiao Ren Liang színészt , a Cruel Romance sorozatban. Most nézem, a Legend of Lu Zhen sorozatot és ott Gao Yan császárt alakítja. Nagyon sajnálom, hogy így ment el :( Várom és remélem, lesz jó anyagod hozzá , és fordítható lesz. Előre is köszönöm!
    Üdvözlettel : Mara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mara!

      :) Örülök, hogy te is megkedvelted. Igazán jó színész, és bohókás, szeretni való ember lehetett.
      Igen, a Lu Zhen-ben is játszik. Előre nem tudni, hogy lesz-e hozzá angol. Szóval addig igazából ugye nem lehet tervezni sem. De jónak tűnik.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  2. Nagyon szimpatikusnak tűnik úgy am block együtt minden benne...az tuti, hogy nem fogom megvárni a feliratot, ha megjelenik azonnal megnézem. utána jöhet a csemegézés a fordítással. Kata58

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kati!

      Igen, nekem is, de nem vagyok benne biztos, hogy felkapott sorozat lesz, így lehet angol sem lesz hozzá. De attól függetlenül meg fogom nézni, Kimi miatt.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés