2017. augusztus 19., szombat

Princess Agents - 6. rész felirat

Felirat: ITT

7 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm az újabb részt:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Klára!

      Nincs mit! Jó szórakozást! :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  2. Az biztos, hogy számomra ez lesz az év egyik legjobb sorozata az ethernal love mellett. Köszönöm a fordítását.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla!

      :) Ennek nagyon örülök. Szerintem is az idei év egyik, ha nem a legjobb kínai sorozata! Bár, én ezzel a kijelentéssel még várnék addig, amíg a Xuan Yuan Sword Han Cloud sorozatba bele nem néztem. Mert azt vártam a legjobban.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  3. Szia Shaolin Bunny!Köszönöm a 6.rész fordítását.Számomra is ez a sori az idei legjobb.Aminek örülök,hogy egyre több hasonló sorikat kezdtek el fordítani.Azt olvastam,bár nem tudok angolul,hogy a Princess Agents-nek lesz 2.évada?Üdv:Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Erika!

      Nagyon szívesen! :)
      Örülök, hogy ennyire tetszik.
      Igen, mostanában több kínai sorozatot is elkezdtek fordítani, aminek én is örülök. - annak kevésbe, hogy nem mindenkinek kellene rácsapni egy nagyon jó sorozatra, amihez aztán érdemben nem tud megfelelő feliratot készíteni -
      Őszintén szólva még nem néztem utána, hogy mit írnak arról a témáról, hogy lesz-e 2. évad.
      Azt láttam, hogy petíció is született arról, hogy ugyanazok legyenek benne a főszereplők. De hogy lesz-e, arról nem tájékozódtam még. Ilyenkor mindenféle pletyka felmerül, mikor vége egy népszerű sorozatnak. Majd ha hivatalosan látni már róla híreket, akkor lesz biztos, ha egyáltalán készül. Nekem teljesen jó volt így a befejezése. Szerintem nem igazán kellene ezt folytatni, mert értelmesen nem hiszem, hogy lehetne.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  4. Kedves Shaolin Bunny!

    Nagyon szépen köszönöm a fordításaidat, ezt a sorozatot is nálad találtam meg, annyira megtetszett, hogy 3 nap alatt néztem végig az 58 részt angol felirattal, mert nem volt türelmem megvárni a magyar feliratot, izgalmas, és érzelem dús film volt, sajnos nagyon sok filmet csak az avistaz-on ahova csak meghivóval lehet regisztrálni, és az asian lehet elérni.
    Ezért sok filmet, amihez lenne magyar fordítás csak távolról lesem, mert sajnos annyira nem vagyok ó angolból, hogy mindent megértsek :)

    Köszönöm munkádat!

    VálaszTörlés