2017. szeptember 15., péntek

Princess Agents - 7. rész felirat

Felirat: ITT

8 megjegyzés:

 1. Hű micsoda meglepetés és öröm! Köszönettel viszem is máris a feliratot! Kellemes hétvégét mindenkinek! Ilyen esős időben nincs is jobb mint leülni a gép elé és megnézni.../de csak a házimunka után/ annál édesebb a pihenés! xddd Kata58

  VálaszTörlés
 2. Nagyon izgalmas volt ez a rész is, nem is álltam meg a köv. rész feléig...xddd. Mennyi ármány és rosszakarat tud keletkezni, ha valaki hataloméhes és irigy. Kis hölgyünk megint nagyon ügyes volt, bár az ura nélkül azt hiszem rajtvesztett volna. Köszönöm a meglepetést! Kata58

  VálaszTörlés
 3. Szia Shaolin Bunny!Nagyon köszönöm a 7.rész fordítását.Üdv:Erika

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm! Nagyon tetszik a sorozat. Sokáig koreai sorozatokat néztem, de ennek a sorozatnak köszönhetően visszatértem a kínaira. Sosem unatkozok rajtuk. Nagyon köszönöm a gyors és remek fordításokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Dóra!

   Nagyon örülök neki, hogy írtál! :)
   Ez a sorozat már sokakat elvarázsolt. Szóval nem csodálom, hogy emiatt tértél vissza a kínai sorozatokra. Ha még erre jársz, akkor kíváncsi lennék, milyen kínai sorozatokat láttál! :)

   Üdv: Shaolin Bunny

   Törlés
  2. Kínaiból még nagyon keveset néztem végig mint pl When a Snail Falls in Love és Love Me If You Dare ezután kezdtem el a Diamond Lover Special Cut és a Stay with Me-t hát ezekkel a sorozatokkal félig jutottam (befogom fejezni, ha elkezdek valamit nem szeretem abbahagyni), és volt egy nagyon nagy szünetem közben rengeteg koreait néztem, vannak nagy kedvenceim köztük de van olyan koreai sorozat amelyiknél az eleje nagyon érdekes kíváncsivá tesz aztán a közepétől szörnyen unalmas lesz, jó nem annyira szörnyen de nem hozzák a kívánt formát. Pár hete elkezdtem szinte egyszerre a The King's Woman-t és a Princess Agents-t hát egy percig sem unatkoztam rajtuk, teljesen magával ragad. Azóta csak azt nézem mikor jönnek ki az új feliratok. Lehet hülyeség amit csinálok, de egyszerre többet is nézek ugye amíg nincs felirat miért ne addig a többivel behozom a lemaradásomat. Úgy olvastam ezek is nagyon jó sorozatok meg többen is ajánlották. General and I, The Princess Weiyoung, The Legend of Chusen.
   Ne haragudj, hogy ilyen hosszúra nyúlt a válaszom.
   Köszönöm a munkád a mai gyógynövényes poszt is érdekes volt.
   Üdv: Dóri

   Törlés