2015. április 28., kedd

Perfect Couple 5. rész felirat


Felirat: ITT

Ehhez a részhez kapcsolódik egy kínai mondás, erről bővebben ITT

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönöm a Perfect Couple sorozat eddigi feliratait!
  Nagyon tetszik, szórakoztató, szép sorozat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Mara!

   :) Köszönöm, hogy írtál! Nincs mit! Örülök, hogy tetszik! :)

   Üdv: Shaolin Bunny

   Törlés
 2. Szia Bunny, koszonom szépen a remek sorozatot de sajnos nemtudok hozzá jutni a 5 rész feliratához mivel nem tálaltam sem itt sem a ázsián, és úgy tunik ami nekem van hibássan van letoltve mert egyik lejatszo sem képes beolvasni :((( kérlek segítsél..koszonom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vagyis javítok 5 résztol a 16 részig nem olvassa be :(( koszonom kedves a ségitséget.

   Törlés
  2. Kedves Marika!

   Igen, jól láttad, nem elérhetőek a felirataim már egy jó hete az Ázsia Ékkövein, és ezentúl nem is lesz ott fent semmi, amit én fordítok.
   Volt okom arra, hogy úgy döntöttem, leszedetem onnan az összes feliratom. A blogomról azért kellett törölnöm, mert onnan nem szedték le a kérésemnek megfelelően, kénytelen voltam innét törölni. Amíg nincs időm visszatöltögetni mindent megára, addig nem lesz elérhető egyik felirat sem, ami nem megán volt fent. De ki is írtam az összes ilyen sorozatnál, hogy: Átmenetileg nem elérhetőek a feliratok! Megértéseteket köszönöm.
   Egy ideig nem is lesz elérhető, majd ha mindent pótoltam, akkor ismét felkerülnek. Türelmet kérek mindenkitől, így tőled is.
   Remélem megérted. Ez csak technikai dolog, nem arról van szó, hogy töröltem a feliratokat, és soha többé nem lesz elérhető. - nagy valószínűséggel 2-3 hét, és helyre fog állni a rend -

   Üdv: Shaolin Bunny

   Törlés
  3. Nagyon szépen koszonom a válaszodat, turelemmel fogom várni.Természetes dolog hogy az embernek van sok más fontossab dolga is, azért nem haragudhat senki sem hogy késel valamivel.És nagyon orulok hogy nem hagyod abba a feliratok fordítását...Koszonom szépen !!!

   Törlés
  4. Kedves Marika!

   :) Nincs mit! Örülök, hogy érdekel a sorozat, és hogy megérted a dolgot.
   Ezt most kénytelen voltam meglépni.
   Szóval rövid időn belül majd vissza fognak kerülni a feliratok a helyükre. :) Nem kell aggódni. Szép hétvégét kívánok!

   Üdv: Shaolin Bunny

   Törlés