2014. augusztus 31., vasárnap

Return of the Condor heroes - 12. rész felirat



Felirat: ITT

4 megjegyzés:

  1. Az előbb már írtam, de elveszett. Újra írom, hátha most sikerül: Kérlek, mondd meg, amihez fordítasz, abban is van állandó angol felirat? Csak olyant találtam, pedig már többet kipróbáltam. Engem ez zavar, ha van felirat nélküli, inkább azt használnám. De ha nincs, majd kibírom valahogy. Kérlek, segíts! (Az Ázsia ékkövein is feltettem a kérdést.) Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Rosarium!
      Igen, van angol felirat azon is, amihez fordítok. Olyat nem fogsz sehol találni, amin nincs rajta az angol felirat, mivel ez egy régebbi sorozat... és a régi sorozatoknál mind úgy van, hogy beégetett angol feliratosak. Mind a kínai, mind a tajvani, és a japán sorozatok is. Régen, évekkel ezelőtt gondolom a hardsubolás volt a "divat". Annak is örülni kell, hogy egyáltalán a régi sorozatokat - mert ez egy 2006-os sorozat, szóval egyáltalán nem friss - meg lehet találni még.
      Szóval ne is keresgélj, mert nem fogsz találni teljesen feliratmentes sorozatot ebből. Ha megveszed az eredeti sorozatot dvd-n, az biztos az.
      Sajnos azt tudom mondani, hogy hozzá kell szokni a feliratos verzióhoz. Régi sorozatok esetében mint írtam, az összes ilyen. - és én szeretem a régi sorozatokat, engem nem zavar :) -
      Amúgy be lehet állítani a progit, amivel nézed a sorozatot, pl én a VLC lejátszóval nézem, ott tudok változtatni azon, hogy milyen színű legyen a felirat, de még azon is, hogy legyen-e a felirat mögött fekete kitöltés. Esetleg ezt javaslom, hogy olyan lejátszót válassz, ahol be tudod állítani, hogy a felirat mögött legyen fekete kitöltés, és akkor az nagyjából kitakarja az angol feliratot.
      Remélem valamennyit ez segít.

      Törlés
    2. Minden esetre, legalább nem keresgélek. Sajnos, a többivel nem megyek sokra, mert nem értek annyira magához a számítógéphez, hogy ilyen változtatásokra vállalkozhatnék. Bár... a kíváncsiság sokmindenre rávisz, és még lehet, hogy azt is kitanulom... Neked minden esetre köszönöm!

      Törlés
    3. Rokont, vagy valakit nem tudsz megkérni, hogy segítsen? Nem nehéz egyébként átállítani a VLC lejátszót, abban én is tudnék neked segíteni! Csak a gépedre kellene telepíteni egy VLC lejátszó progit.

      Törlés