2016. április 29., péntek

The Lost Tomb - 8. rész felirat

Felirat: ITT

7 megjegyzés:

 1. Jaj de jó, nem is számítottam ilyen gyorsan a feliratra. A ballagás után már nézem is. Köszönöm szépen, és kellemes hétvégét kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Csilla!

   :) Igen, ezt a részét már korábban elkezdtem fordítani, szóval majdnem a fele megvolt, azért lett kész hamar.
   Milyen volt a ballagás?
   Jó szórakozást hozzá! Izgalmas ez a része is! :)
   Szép hétvégét!

   Üdv: Shaolin Bunny

   Törlés
  2. Kedves Tifa! Szerencsére a nap sütött, és szuperül sikerült a ballagás. Most izgulhatok a leánykám érettségije miatt! A sorozat még mindig nagyon tetszik, még egy-két információt is megtudhatunk a családokról. Másik sorozatoknál általában már lehet sejteni a végét, de itt még mindig fogalmam sincs, hogy mire tippeljek.....De nem baj, mert annál jobban fogom várni a maradék két részt. Már csak azért sem nézek bele a következő részekbe. Tényleg lesz következő évada?
   Üdv:lelkes olvasód és rajongód:Csilla♥♥♥

   Törlés
  3. Kedves Csilla!

   :) Örülök, hogy jó időtök volt a ballagáshoz! Lányodnak minden jót az érettségihez, legyen ügyes! :)
   Ez a sorozat szerintem nagyon különleges, mert mindig egyre több titok lesz benne, egyre bonyolódnak a szálak, miközben egyre több részlet bukkan fel a múltból.
   Itt bevallom én sem tudok tippelni, hogy folytatódik a történet. Mert a maradék két részben természetesen nem fog kiderülni egyik talányra sem a válasz... Sőt a legvégén még egy nagy kérdés marad nyitva. De ez egy 8 évados történet... szóval még hátra van 7 évad. Tehát maga a történet még nagyon gyerekcipőben jár, és nagyon messze van a vége.
   Viszont így izgalmas, törheti rajta a fejét az ember, hogy vajon még mi fog történni, és ami eddig történt, az miért történt, mi a magyarázat egyes dolgokra.
   Igen, lesz még 7 évada, szóval a sorozat még 7 éven keresztül folytatódik. Minden évben kb 10-12 rész jön ki.
   Ó... még senki nem írta, hogy rajongóm. :) Szerintem ez túlzás is. De azért köszönöm, nagyon kedves vagy! :)

   Üdv: Shaolin Bunny

   Törlés
  4. 7 évad? Nem gondoltam volna. Remélem azért a főbb szereplők megmaradnak, köztük Pufika is. Kár lenne érte, mert feldobja a részeket nagyon. Bevallom őszintén, hogy én egy kis lustaság vagyok, és nem igazán szoktam hozzászólásokat írni. Te voltál az első, aki annyira kedvesen írtál vissza a hozzászólásomhoz, hogy azóta több fordítónak is igyekszem írogatni, és megköszönni a feliratokat. Persze mindenkihez azért nem tudok írni, mert szerencsére sokan vagytok. Szóval TE inspiráltál. Ezért is vagyok a rajongód. ♥♥♥

   Törlés
 2. Kedves Shaolin Bunny!Köszönöm az eddigi feliratokat a Lost Tomb sorozathoz.Köszönet a háttér információkért.Mira,neked is köszönöm a MEGA linkeket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Magdolna!

   Nagyon szívesen! :) Az információkat hasznosnak gondoltam, mert ezekkel együtt még jobban lehet érteni a történetet.

   Üdv: Shaolin Bunny

   Törlés