2018. május 15., kedd

Nyerj kínai sorozattal!

                                                            NYEREMÉNYJÁTÉK!




Kínai sorozatokkal, filmekkel kapcsolatban ez már a 3. játék, amit meghirdetek. :)

Ebben a játékban a TILL DEATH TEAR US APART című websorozattal lehet részt venni. Ez egy 15 részes - részenként kb 18 perces - rövid websorozat.
A történetben gyönyörű tradicionális kínai ruhák, és az 1940-es évek hangulata köszön vissza.

A sorozat feliratai, és az youtube-os videók a blogomon egy posztban találhatóak: ITT

A játék lényege: akik a blogomon vagy a sorozat egyes részeihez írnak véleményt, vagy a fő, feliratos poszthoz írnak véleményt azok közt fogok szétosztani kínai ajándékokat.

Vélemény alatt nem a "köszönöm" szót értem, és nem is 1-2 mondatos reagálást. Szép kerek mondatokkal megfogalmazott véleményekre vagyok kíváncsi. Pl: milyenek a szereplők, a helyszín, a történés, vagy esetleg valami ami felkeltette a figyelmeteket, ruhákról vélemény, stb...

A nyerteseket az alapján fogom kiválasztani, mennyire összetett véleményt fogalmaztak meg, illetve aki többször, több rész alá ír véleményt, vagy egyetlen hosszú véleményt ír, annak természetesen több esélye lesz ajándékot kapni.
Több nyertest fogok díjazni, annak függvényében, hogy a játékra mekkora érdeklődés lesz. - akár mondjuk 5 embert is -

Meddig tart a játék?
Folyamatosan, ahogy a részek feliratait kiteszem él a játék, illetve miután a sorozat felirataival elkészültem, még fogok hagyni 2 hetet.

Mit lehet nyerni?
Nagyon szép, táj, és virág mintás matricákat, könyvjelzőket, cseresznyevirág mintás ragasztószalagot, kínai kötésű jegyzetfüzetet. - amik itt a képen szerepelnek -















 


















                       Jó szórakozást a sorozathoz! Remélem kedvet kaptok a játékhoz! :)


2 megjegyzés:

  1. Hűha ez igen csábító megint! Fogok írni megígérem de azért teret hagyok másoknak is, hiszen nekem már van egy gyönyörű pandás gyémántszemes képem amit volt szerencsém nyerni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mayrina!

      :) Ugye, hogy szépek? A sorozatban látva a sok szép mintás, gyönyörű ruhát, gondoltam, valami szép mintás ajándékos játékot fogok hozzá kapcsolni.
      Írj csak! Esélye mindenkinek van! Annak is, aki már nyert előzőleg.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés