2018. szeptember 22., szombat

A Princess Agents két sztárja

 

Neten már két rövidebb videó jelent meg a Princess Agents két sztárja, Lin Geng Xin és Zhao Li Ying főszereplésével. Kosztümös, kardozós jelenetek... De nem a Princess Agents folytatása, mielőtt még valaki elkezdené szövögetni a folytatásra vonatkozó terveit.
Ezek a videók egy kínai játékhoz kapcsolódnak, promócióként. - Swordsman a játék címe -
Ebből teszek fel pár képet, és a videókat, amik eddig megjelentek hozzá.

A leghosszabb egy 37 perces videó, erre ma találtam rá.





Ehhez egy Mark Zhao-s rövid videó is van:


Ha minden igaz, erről a játékról van szó egyébként: LINK

Pár szép kép a végére. :)













6 megjegyzés:

  1. Kedves Shaolin Bunny!

    Köszönöm a videókat,a képeket és a tájékoztatást,nagyon jó volt. Pedig milyen jó lett volna ha..... Láttam a yutube-on olyan videót,ahol szép esküvői szertartáson vannak, akkor úgy látszik az összevágott anyag. Olyan szép piros ruhában voltak...,a remény hal meg utoljára.
    Szép hétvégét kívánok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Veronika!

      Nincs mit! :) Gondoltam kiteszem, mert úgyis jött volna a kérdés, inkább tájékoztatónak csináltam egy összefoglaló posztot, hogy meg tudjátok nézni a videókat, képeket egy helyen. :)
      Igen... sok összevágott anyag létezik youtube-on, de nem kell nekik bedőlni. Szeretnek ilyesmiket csinálni, hogy nézett legyen a youtube-os videó. XD Mindkét színésznek van olyan sorozata, ahol piros esküvői ruhákban vannak, azokból vágták össze az esküvős jelenetes videót. De amúgy semmi közük nem volt egymáshoz, mert két különféle sorozatban szerepeltek.
      Neked is szép hétvégét! :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  2. Itt is köszönöm szépen, szeretem ezeket a kis szösszeneteket. Szép hétvégét jó pihenést kívánok !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marika mama!

      Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszett! :) És igen, néha szösszeneteket is meg kell osztani, mert jó azokat is nézni, olvasni, és többet tud általa az ember. Jó pihenést neked is! :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  3. Köszönöm az össze állítást kár hogy nincs hozzá angol felírat akkor esetleg valaki lefordítaná !De így is élveztem !!Szép hétvégét jó pihenést kívánok !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nazuna!

      Nagyon szívesen! :) Igen, sajnos nincs hozzá angol... a kínai játékokhoz készült promóciós videóhoz nem szokott lenni. De azért örülök, hogy tetszett. :) Köszönöm! Neked is szép hétvégét!

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés