2019. május 9., csütörtök

MYSTIC NINE: Hidden Dragons Underneath the Stage magyar felirat

A The Lost Tomb története eléggé szerteágazó, több sorozatot készítettek már a legelső történet kapcsán. Ami konkrétan az előzményekre épít, és az 1930-as években játszódik, amikor Wu Xie nagyapja is kincseket keresett, az a The Mystic Nine c. sorozat. Abban az időben a legendás 9 kincsvadász család tevékenykedett, amiről említést tesz az első, eredeti sorozat.
- A karakterek neveit elnézve, az eredeti sorozat Huo nénije szerepel benne fiatalon, és Zhang Qi Ling (Kisfőnök) nagyapja a sorozat főszereplő karaktere, Zhang Qi Shan. -

Ez a webfilm, amiről most szó van, a The Mystic Nine sorozathoz kapcsolódik. Abból az egyik főszereplő, Er Yue Hong - aki tisztes hivatását tekintve operaénekes - kalandjait követhetjük nyomon. Egy fontos kincset kell megtalálnia egy olyan sírban, ami a japán katonák által elfoglalt területen van.

A film igazából egy tetralógia - négy önálló részből álló, de tematikailag összefüggő történet - egyik darabja.
Aki esetleg kíváncsi a többi háromra, az The Mystic Nine Tetralogy címen megtalálja vikin.
A film máshol Flowers Bloom in February címmel szerepel, ez a másik alcíme.




Infó: A film megtalálható vikin, youtubeon  - gondolom egyéb más letöltős oldalon is -

A felirat a vikis verzióhoz készült.


Figyelem! A felirat egyáltalán nem profi minőségű, tehát lehetnek benne hibák, félrefordítás, csupán kedvtelésből fordítottam.

A felirat innét tölthető le:  Hidden Dragons Underneath the Stage magyar felirat

 

2 megjegyzés:

  1. Ismét köszönöm a fordításod! Fantasztikus egy film volt. Számomra ötvözte a kultúrát és a kincsvadászatot. Ismét nem csalódtam a "harci jelenetekben" és a levegőben "röpködésnek". Ez nálam nélkülözhetetlenen motívumai az ilyen filmeknek. Az elejétől a végéig izgalmas volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia PeLa! :)

      Szívesen! :) Hát, szerintem azért a fantasztikustól kicsit messze van, már csak azért is, mert webfilm, tehát nem egy nagyszabású, lehengerlő látványvilágú film. De szerintem kellemes kis történet. :)
      Örülök, hogy tetszett!

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés