2015. június 27., szombat

The Lost Tomb - Yang Yang

Abban már most biztos vagyok, hogy a legnépszerűbb csajok körében Yang Yang lesz. :)
Maga a karaktere is eléggé menő, titokzatos, és egyértelműen ő a szépfiú a csapatban. - bár ugye kinek mi tetszik :) -
A sorozat elején annyit lehet róla tudni, hogy csak úgy fel szokott bukkanni a semmiből... tiszta fekete ruhát hord, csuklyás felsőt, és egy nagy, fegyvertartó tokot cipel a hátán. (amiben egy  hosszú kés található, vagy rövid kard... még nem azonosítottam be)
Ismertetőjegye még a fekete, bőr, félujjas kesztyű, és az egyik vállán lévő, nagy sárkány tetoválás.
Már a legelső részben leszűrhető, hogy nem egy egyszerű emberrel van dolgunk.A manhua karakterről nagyon sok fanart található neten, ez tetszett legjobban.

Rajzolta: feimo


Egy videó a sorozatból róla:Pár kép a karakterről (Kylin Zhang) a sorozatból:

 

 
  


2 megjegyzés:

 1. Nem ez az első sorozat amiben Yang Yang-ot láttam.Ő a férfi főszereplője a Love 020 sorozatnak is. Tényleg igazi szépfiú és nagyon megnyerő volt abban a sorozatban is, de...
  Én nem mennék el csak úgy a másik főszereplő Li Yi Feng mellett sem. Úgy gondolom - persze ez csak magánvélemény -, hogy ugyan olyan helyes, sármos férfi és van valami kisfiús bája is. A Chusen legendája című sorozatban varázsolt el részről részre.
  Megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a sorozatok fordításait.
  Szeretném még megkérdezni, hogy lehet tudni a sorozat folytatásáról valamit?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Lizzismith!

   :) Valóban szerepelt már pár sorozatban. Én is láttam másban Yang Yang-ot. - pont nem a Love 020-ban -
   Egyébként nem azért született ez a poszt, mert a szépfiúk tetszenek általában a sorozatokban. :) Csak tudtam, hogy sok lánynak, nőnek ő lesz a kedvence. Nekem Pufi ebben a sorozatban a kedvencem. - Yang Yang karaktere tetszik, nem maga Yang Yang -
   Valóban igazad van, Li Yi Feng is említésre méltó színész. Bár megmondom neked őszintén, hogy egyikük sem tartozik a nagy kedvenc színészeim közé. De ha szerepelnek sorozatban, szívesen belenézek, megnézem, mert jó színészek.
   A Lost Tomb nekem a története miatt tetszett, és a jó kis csapat miatt, amit összeszedtek. Mert együtt a srácok nagyon jó csapatot alkottak, és mindegyikük karaktere tetszett.
   Visszatérve Li Yi Feng-hez: neki is jó sorozatai vannak, jól is játszik, de különösebben nem keresem a sorozatait, csak ha megtetszik egy.
   A Chusen-t pont nem néztem meg, mert más fantasy jobban bejött. De attól függetlenül egyébként nem rossz.
   Sajnos nem sokat tudni a Lost Tomb folytatásáról, csak annyit, hogy lesz. De pontosabb információ nincs eddig róla. Ha kijön a folytatása, fogom fordítani. :)

   Köszönöm, hogy írtál!

   Üdv: Shaolin Bunny

   Törlés