2017. július 7., péntek

Princess Agents relikviák

Ahogy a nyugati filmeknél, sorozatoknál, úgy a keletieknél is megjelennek a sikeresebb, nézettebb történetekhez kisebb-nagyobb tárgyak. Amit aztán az ember beszerezhet, ha szereti az adott művet.
Ezek nagyon változóak szoktak lenni. Keleti sorozatoknál általában a fegyverek, főleg kardok kicsi, kulcstartó másolatai, az egyes karakterek jellegzetes ékszerei, kiegészítői.

A Princess Agents kapcsán teljesen véletlenül rátaláltam az idehaza is kapható angyalhívóra. - azóta már van egy itthon :) -
A történetben ez a kis ékszer a szolgák hajába van tűzve. Ez jelzi, hogy egyes szolgák milyen rangúak, szintűek. A legalacsonyabb szintet jelölik ezzel. Egy kép erről:


Konkrétan ami a színésznő hajában van, ez nincs a relikviák között, de nagyon sokféle angyalhívót lehet venni, ami hasonlóan néz ki, mint ez. Igazából csak az áttört minta, ami változik, és maga az alakja. Van szív, ovális, hosszúkás, szárnyakkal közre zárt, stb...
Megpróbáltam a képek alapján megkeresni azt, amit a sorozatban látni. Hát... szerintem az más, bár annyira kicsi a képeken, hogy pontosan nem tudom megállapítani a mintáját. 
De valami ilyen lehet:

Aki esetleg szeretne magának venni: ebay-en, vagy a google-ba beírva: "angyalhívó", sok magyar oldalon tud rendelni. Nagy a választék belőle.
~ ~ ~

Ebay-en a sorozattal kapcsolatban néhány aláírt fotót árulnak. A főszereplők ( Zhao Li Yngi, Lin Gengxin, Shawn Dou, Li Qin)  igazi, kézzel dedikált képeit lehet beszerezni. Aki nagyjából 6200 forintot rászánna megveheti: ITT

A dedikált fotókból pár.

 
 

 

 ~ ~ ~

Még egy ékszer kapható. A főszereplő színésznő által a történet folyamán hordott gyűrű.
Aki szeretné beszerezni 2200 ft: ITT  


~ ~ ~
 
Végül pedig egy kapcsolódó filmes relikvia:
Egy hasonló kis áttört mintás, fém ékszerrel már találkoztam korábban is, ami majdnem olyan, mint itt a posztban a legelső. Csak azt nem a hajukban hordták, hanem egy rövid lánccal a ruhájukhoz volt csatolva a derekukon. Valamiféle rangot jelölt, ha jól sejtem, bár ott ezt a mester adta a tanítványnak.
A Journey of Flower c. sorozatban volt, és ugyanúgy Zhao Li Ying színésznőnek. :)

Aki szeretné megvenni, 600 ft körül kapható: ITT1 megjegyzés:

  1. Kedves Tifa! Te aztán tényleg mindennek utána jársz! Köszönöm az infókat.♥♥♥

    VálaszTörlés