2017. július 28., péntek

Princess fotó rendelés

PRINCESS AGENTS AUTOGRAMOS KÉPEK RENDELÉSE

Mivel elég népszerű a sorozat, gondoltam szervezek egy közös rendelést, ha lesz rá igény.Tudnivalók a rendeléssel kapcsolatban:
Az én két aláírt képem már megérkezett, nagyon jó minőségű fotók.

Maga a rendelés úgy zajlik:
-Összegyűjtöm ki akar rendelni
Ide a blogra hozzászólásba, vagy a FB-os csoport, a ChiTaJa posztjához jelezd nekem, ha szeretnél rendelni, hogy tudjak róla. Emailben, illetve a FB-on privát üzenetben fogjuk személyesen a továbbiakban megbeszélni.
Ide az oldalra amikor írsz, annyit írj, hogy szeretnél rendelni, és írtál mailt.
Az emailben a kiválasztott kép nevét, nevedet, címedet add meg!  
Ide várom az emailt: ms.tifa@freemail.hu

FB-on a poszt alá annyit írj, hogy rám írtál privátban.
A privát üzenetben is ugyanúgy a kiválasztott kép nevét, nevedet, címedet add meg!

Többféle fotó van a sorozat szereplőiről.
Ezen a linken lehet őket megnézni:Princess Agents autogramos képek

Az oldal jobb szélén van egy legördülő menü, ahol ki lehet választani a képeket. Ha a kis nyílra rámentek, akkor nyílik le a választható képek elnevezése. Ha egy-egy névre rákattintotok, bal oldalt mellette megjelenik maga a kép.
Teszek fel erről ide egy magyarázó képet, hogy mindenki tutira megértse.
-Rendelések kifizetése
Mivel az ebay-en úgy megy a vásárlás, hogy előre ki kell fizetni a holmit, ezért a pénzügyeket kell előbb rendezni velem. Ezt úgy tudjátok megtenni, hogy átutaljátok nekem a fotó és a postaköltség árát. - mert majd valahogy el is kell juttatnom hozzátok, mikor megérkezett -
Ez 6700 ft - a kép kb 6200, de a forint árfolyamától függően kicsit kevesebb, vagy több is lehet, a postaköltség ajánlottan pedig 450 ft, azt a plusz 50 ft-ot az esetleges árfolyam különbözetre, és a pluszban levett összegre kérem, amit az ebay-es fizetésnél rátesznek -

Horváth Borbála
Erste bank
11991119-94146471-00000000
Megjegyzésbe 'Princess rendelés' szöveget írj!


Ha mindenkitől megjött a pénz megrendelem a fotókat.

-Postázás
Amint megérkeztek a fotók, igyekszem hamar feladni. - azt nem garantálom, hogy egyből másnap ez sikerülni fog, de pár napon belül biztosan elküldöm -
Pufi borítékban, ajánlott levélben a kép mellé egy kartont elhelyezve fogom postázni, hogy ne történjen baja.


Mivel a képek korlátozott számban állnak rendelkezésre, értelemszerűen aki előbb rendel, annak biztosan lesz. Azt nem tudom garantálni, hogy egy képből többen tudtok rendelni, mert annyit lehet, amennyi az oldalon épp eladásra meg van hirdetve. Általában egy képből 1 vagy 2 db szokott lenni. De időnként újra frissítik a kínálatot, és később lehet kapni a már elfogyottat is néha. De ezt nem tudom garantálni!!!
Tehát ha valaki ír, hogy rendelne, és azt írom neki vissza, hogy jelenleg épp az a kép nem kapható, akkor vagy várni kell kicsit, és később mikor tesznek fel belőle, akkor rendelni, vagy másik képet választani, ha valaki tuti biztosan akar valamilyenhez hozzájutni.

Ha kérdés van, nyugodtan lehet kérdezni a blogon, vagy a Fb-os posztnál is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése