2021. június 2., szerda

Saint: SOLO - Race to Bangkok 2020 box

 

 

A Why RU? box után még egy csomagot szereztem be Thaiföldről. Ugyanúgy az eTHAI.com oldalról. 

Mivel idén Zee naptárszettje volt az első thai fan relikviám, most már ideje volt annak, hogy Saint-től is legyen valami eredeti cuccom. Elvégre mégiscsak ő a kedvencem. :) Igaz Zee-t is kedvelem, de a kölökgólya az igazi kedvenc kettőjük közül.

Tavaly novemberben adott egy fergeteges, és jó hosszú koncertet, rengeteg táncbetéttel és dallal, meg persze egyben rajongói találkozó is volt ez. No, igazából erről adott ki egy dvd-t, és pakoltak mellé pár egyéb dolgot, így egy kisebb pakkot kap, aki megveszi.

Gondoltam, lefotózom a többi rajongónak, aki nem olyan szerencsés, mint én.  No és, hogy nyoma legyen a blogon, a többi keleti dolgaim mellett.

 

Szóval a box:

Az összes cucc, egy nagyon masszív, kemény, extra szép dobozban volt, ami mágneszárral csukódik. Szóval adtak a minőségre rendesen, gyönyörű maga a doboz, de a fotón ez nem fog látszani... Barnás bordó színe van, a második sárkánylogós képen nagyjából látni.



A lényege a koncertről készült felvétel, amit egy két lemezes dvd formájában adtak ki. Az egyiken maga a koncert van. A másikon pedig videók a próbákról, egyéb backstage felvételek. - még nem néztem meg... szóval nem tudom pontosan, majd írok ezzel kapcsolatban egy másik bejegyzést -

 



 

Egy 100 oldalas fotókönyv, és egy lapozható naptár a koncert képeivel:








Végül egy halvány sárga színű FireDragon Saintsup rövid ujjú. 



 

Ráadás meglepiként egy fotó Saint-ről, és egy kitűző, amin kínai stílusban látható.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése