2024. február 21., szerda

Shrouding the Heavens - 5. rész felirat

 


Felirat: ITT

 

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen Mindenkinek aki lehetővé tette az 5-dik részt! 🥰Hát meg kell mondjam ez is egy nagyon izgalmas rész volt és a következő is annak ígérkezik.
    Mikor a nagy madár elragadta a főkolompost egy pillanatra reménykedtem hogy megszabadulunk tőle, de a többieknek azért helyén volt a szívük és mindezek ellenére megmegmentették a csávót, aki nem hogy hálát érzett volna hanem inkább még jobban forrt benne a gyülőlet, az irigység hogy nem ő van a középpontban, nem ő a főnök. Hihetetlen hogy valakinek ekkora egója legyen és ilyen helyzetben is csak azzal foglalkozott ahelyett hogy ő is összetartott volna a többiekkel. Mondjuk egymással se tartottak össze mikor bekövetkezett a legrosszabb. Attól a hosszúkarú szörnytől frászt kaptam. Várom a folytatást!

    U.I.: Akartam már többször írni, de mindig elmaradt, hogy nagyon-nagyon jó az openning dala is ennek a donghuának.
    Nem lehet megunni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa!
      :) Mi is köszönjük, hogy mindig írsz egy-egy rész után véleményt, hogy tetszett, amit láttál. Így tudjuk, hogy másnak is tetszik, és örömmel nézi. :)
      Igen, izgalmas a történet, jó kis kalandokba keverednek a főszereplő srácok. - mert gondolom majd csak kettejük lesz benne a továbbiakban - Szerintem majd innen lesz még inkább érdekesebb.
      Aki gonosz, illetve rosszindulatú az ugye megkapja a büntetést. Most is így lett végül.
      Igeeeeen! :) Az opening ritka jó kis darab. A dallama, és a szövege is. Bejött, és még mindig nem tekertem át. XD

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés