2024. február 18., vasárnap

Shrouding the Heavens - 4. rész felirat

 


Felirat: ITT

 

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen az újabb részt! 🥰
    Egyre jobban tetszik ez a donghua. :D Van egyfajta kicsi Indiana Jones feelingje számomra ezzel a koporsóval, mindig más régi korban csöppenünk bele. Egyrészt felfedezőnek, másrészről régésznek érezhetem magam, hehehe.Kíváncsi leszek, hogy maradnak-e ebben a korban vagy még mindig tovább fognak utazni bár az utazó eszközük lezuhant a mélybe. Nem tudom le tudnak-e oda jutni valahogyan?! Érdekes volt a mai részben hogy ezt a Kroki Őst nem is érdekelték az emberek sokkal inkább a koporsó és ami benne van. Fogunk még vele találkozni úgy érzem. Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa!
      Nagyon szívesen! :) Igeeeen! Én is pont így gondolom. Kicsit olyan Indiana Jones feeling... :) Meg jó, hogy kalandos, és akciódús, és a modern korból szakadtak valamiféle régi világba.
      Nem sokkal járok előtted, úgyhogy nem tudok válaszolni a kérdéseidre. XD Annyi biztos, hogy a következő rész is izgalmas, és most ezen a fura tiltott földön kalandoznak. Nem tudom, hogy itt is maradnak-e, vagy még átkerülnek máshova. De majd megint hamarosan érkezik a folytatás. - még a héten -

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés