2016. március 1., kedd

Cruel Romance - 11. rész felirat

Felirat: ITT

20 megjegyzés:

  1. Ezek a kis véletlenek, hogy pont megint rákattintottam az oldaladra. Köszönöm a feliratot, holnap, azaz ma meg is nézem reggel. Jó pihizést kívánok.♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla!

      :) Látom megint te voltál az első.
      Hát... látod, látod... néha érdemes nem csak hétvégén felnézni a blogra, mert van mikor hét közben teszek ki valamit. - amikor épp valamivel készen vagyok, utána ki is szoktam tenni, mindegy, milyen nap van :) -

      Köszönöm a jó kívánságot! :) Amint látom már megnézted, mert kommenteltél lentebb.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  2. Nagyon köszönöm az új részt, ma este mozizok is. Szép napot kivánok neked:Enikő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Enikő!

      Nincs mit! Jó szórakozást hozzá! :) Remélem tetszeni fog!

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  3. Itt is hálás köszönet! Máris nézem! Köszönet a fordításért! Kata58

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kati!

      :) Nincs mit! Tudom, hogy várod mindig.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  4. Nagyon izgalmas, és egyben megrendítő volt a sorozatnak ez a része!
    Mindig újabb dolgok derülnek ki kedvencünkről! Kaptunk egy kis betekintést a fekete oldalról. Személy szerint nekem mindegy milyen drog, mindegyiket gyűlölöm. Látható volt itt is, hogy mire képes ez a szer. Most aztán még izgalmasabb lesz minden, hiszen kiderült, sokkal magasabban vannak az érdekeltek! szörnyű az ilyen profit, senkit sem kimél. Köszönet Tifa! Kata58

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kati!

      Köszönöm, hogy hosszabban kifejtetted a véleményedet! :) Örülök neki!
      Igen, ez a része is izgalmas volt. Egyrészt a sötét oldala miatt, másrészt nekem nagyon tetszett az éttermes jelenet. Annyira kis kedves volt, ahogy odaült a csajszi helyére, és felvágta neki a húst. :)
      Majd lesz a történet előrehaladtával még több rossz és csúnya dolog, de nekem igazából akkor is maga a történet, a szereplők saját életének bemutatása tetszett legjobban, mert nagyon magasra tettél szerintem a mércét ezzel a sorozattal a készítők. Egyben megjelenik a rút, gonosz, kegyetlen valóság, de ugyanakkor annyira bájos, finom, kedves részletekkel ellensúlyozzák ezeket, hogy az valami mesteri!
      Egyetértek veled kábítószer témában, én is megvetem mindenféle formáját.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  5. Én is teljesen a hatása alá kerültem ennek a résznek. Gyűlölöm a kábítószer minden fajtáját.Lehet, hogy drasztikusnak hangzik, de teljesen egyetértettem a főhősünkkel, mikor bezárta azokat az embereket. Sajnos egy közeli ismerősöm által én is tapasztalhattam, mennyire tönkreteszi a családokat az ilyen emberek. És a legszörnyűbb a tehetetlenség, mert nem tudsz segíteni nekik, amíg ők nem akarják. Márpedig ez a filmből is nagyon jól átjött, hogy maguktól nem fognak a szerről leszokni, csakis külső segítséggel.
    Valószínű, hogy nehéz idők jönnek most a részekben a kábítószer kereskedelem miatt, hiszen sokan meggazdagodnak belőle. Nehéz dolga lesz a főhősünknek, ha szembe akar állni velük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla!

      :) Ó, milyen sokat írtál megint! Az jó, ha bővebben olvasom más véleményét, mert jó tudni, hogy gondolatokat ébresztett, és tetszett másoknak is. :)
      Amúgy valóban nagyon jól megkomponált rész volt.
      A véleményeddel teljesen egyetértek.
      Magam is bezártam volna őket, hogy ezzel megpróbáljam megmenteni az életüket. Lehet nem túl jó választás... de legalább mégis egy lehetőség számukra. - bár aki nem erős, az ugye nem bírja ki... mondta is Tang Hai a mesternek, hogy még két ember halt meg -
      Valóban nagyon jól lejött ebben a részben, hogy milyen is a kábítószer.
      A kábítószer kereskedelem természetesen benne van a történetben, hiszem a maffia történetek egyik szinte kötelező darabja, hogy szó van benne erről is.
      Zuo Zhen-re elég sok rossz és jó dolog vár még. :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  6. Olyan jó dolog, hogy ilyen fontos dolgokban is mint a kábítószer egyetértünk...Kata58

    VálaszTörlés
  7. Igen tetszett ez a rész is, maga az egész sorozat szivemnek kedves. Nagyon nehéz lehet jég úrnak mindig erősnek lenni, elzárni az érzéseit a világ elől.Nem is mindig sikerül ez, látható módon.Ezek a gondolatok jártak a fejemben miközben néztem a filmet,és úgy érzem a múltja nem lehet könnyű amit magában hordoz. Honnan jött, miken ment keresztűl mig elért oda ahol van ?Ezek mind érdekelnek,majd kiderül gondolom.Ezzel a kis szösszenetemmel kivánok jó éjszakát, és mégegyszer köszönöm! Üdv: ENIKŐ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Enikő!

      Örülök,hogy tetszik a történet! Nem tudom... szerintem ezt nem lehet nem szeretni. :)
      Az elején ugye még semmit nem tudni Zuo Zhen-ről. Csak nagyon lassan derül fény arra, hogy a látszólag szigorú és kegyetlen férfi valójában mindig csak azt nézi, kinek hogy segíthet, kinek teheti jobbá az életét. Persze a gonoszok, rossz fiúk megkapják tőle a jutalmukat. XD De ők meg is érdemlik.
      A múltjából majd egyre több dologra derül fény. Itt is, ebben a részben ezt már elkezdték, és majd a következő részben már lesz egy visszaemlékezés a gyerekkorából.
      Szóval igen, lassan megismerjük, milyen, mit érez. Többek között az ő karaktere volt, ami nagyon megfogott, mert iszonyú jól felépített karakter, és nagyon jól eljátszotta Huang Xiao Ming.
      Köszönöm szépen, hogy megosztottad a gondolataidat! :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  8. Kedves Shaolin Bunny!
    Nagyon szépen köszönöm neked a 10-11. részek feliratainak a fordítását.Úgy gondoltam, hogy most abba hagyom a sorozat nézést és majd ha teljesen kész lesz akkor megnézem egybe.De mivel hipp-hopp két rész jött így nem bírtam ki, és nem bántam meg, mert két nagyon jó részt láthattam,imádom amikor Zuo Zhen ránéz Jin Xiu-ra és minden megcsinál,és mindent megbocsájt és szinte nem vár semmit cserébe,most először kérte, hogy csak maradjon mellette.
    Szép napot kívánok.gyomar :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Gyomar!

      Nagyon szívesen! :)
      Hát... még jó darabig biztos eltart, amire teljes lesz a sorozat. Most a Lost Tomb-al felváltva fordítottam, azért volt, hogy viszonylag hamar érkezett két része.
      - most viszont a két régebbi sorozattal fogom folytatni -
      A történet ahogy halad előre, úgy lesznek egyre izgalmasabbak a részek, szóval még most kell abbahagyni, vagy pedig lassanként, ahogy kijönnek a részek, tudod követni. :)
      Annyi biztos, hogy a 12. rész is megint nagyon jó. :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  9. Nagyon köszönöm a 10-11. rész feliratát.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Shaolin
    Nagyon szépen köszönöm a 11.részt is :)
    Üdv: Mara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mara!

      :) Nagyon szívesen!

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés