2019. december 1., vasárnap

No Secrets - 2. rész felirat


Felirat: ITT

4 megjegyzés:

  1. Itt is köszönet a 2. részért..Nagyon tetszik, szépen hozzák a koreai változatot, de tényleg lágyabb kivitelű de majd meglátjuk, elvégre még csak a 2. részen vagyunk túl. Ettől függetlenül örömmel várom a folytatást....Kata58

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Nincs mit! Örülök, hogy nézed, és referálsz.
      Úgy láttam a videókból, hogy ez sokkal viccesebb, és romantikusabb. Vagy legalábbis több ilyen részt tettek bele. Bár... azért az első két részben is vannak komor gondolatok. Vagyis ez így nem igaz... nem azok, csak a puszta igazság, ami a világot jellemzi, és az embereket. Szerintem a sorozat tükörként is fog működni. Csomó mindent visszaad, ami az emberi természet nem túl pozitív részéhez tartozik, és amin változtatni kellene. Majd a 3. részben már lesz kicsit több lelki dolgokkal kapcsolatos beszélgetés, amin szerintem mindenki elgondolkodhat. Tetszik, hogy a történet ezeket feloldja a vicces, kedves, szívmelengető jelenetekkel.

      Törlés
  2. De jó volt ez a rész is, sokkal jobban tetszik ez a páros. Most már kezdek megbarátkozni a színésznővel is.♥ Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Csilla!

      Örülök neki, hogy tetszett! :) Ugye? :) Ők olyan aranyosak. És... még van hátra 30 rész. A színésznő nekem első blikkre szimpatikus volt. A harmadik részben már lesznek kedves közös jeleneteik. :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés