2021. május 24., hétfő

The Fallen Leaf - 1. rész felirat

 

 

Felirat: ITT

Kérlek, olvassátok el az alábbiakat!

 FIGYELEM! A történetben olyan témák szerepelnek, mint: transzgender lány, nem váltó műtét, egyéb szexuális tartalmú jelenet, családi erőszak, rokonok (nem vérrokonokról van szó) közti szerelmi kapcsolat... Gondoltam előre szólok, mielőtt valaki úgy érezné, hogy olyanba kezdett bele, amit nem akart látni. Szóval mindenki saját felelősségére kezdjen bele, annak tudatában, hogy mit fog látni.

Plusz az 1. részben lesz egy ominózus jelenet, mindjárt az eleje felé (11:25-től) a fürdőszobában... Mindenképpen szeretném tisztázni, hogy az nem az, amire elsőként sokan gondolnak! Hanem az orvosi kezelés által megkövetelt, naponta elvégzendő dolog, ami azt szolgálja, hogy az újonnan kialakított hüvely megfelelően gyógyuljon, illetve táguljon, és maga a műtét sikeres legyen.

Ez a történet komoly, tabu témákat érintő dolgokról is szól. Mindenkit megkérek, hogy kulturáltan nyilvánítson véleményt! Remélem a lélektépázó témák ellenére sokaknak tetszeni fog, mert nagyon szerethető karakterek lesznek benne, és sok-sok fájdalmas, de szép pillanat.


5 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen az első részt! Nagyon kíváncsi vagyok erre a sorira, köszönöm, hogy elkezdted fordítani! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ildikó!

      Nagyon szívesen! :) Remélem tetszeni fog, szerintem érdemes megnézni. Nem a megszokott modern sorozat, és jók a színészek, főleg a főszereplő hármas. - Nira, Ben doki, és Nira "bácsikája" -

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  2. Hol lehet meg nézni felírattal?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sehol. Nem teszem fel online. Le kell töltened a sorozatot, és innen a blogról a magyar feliratot. De angol felirattal tudod nézni online, pl dramacool-on.

      Törlés