2023. január 10., kedd

VICE VERSA & Sky in Your Heart nyereményjáték

 


 

2 thaiföldi BL sorozattal kapcsolatban hirdetek most játékot. 

A címben szerepel a játék két alanya, azért ez a kettő, mert készítettem hozzájuk magyar feliratot, és egyébként is Mek és Sea kedves a szívemnek. :) Ha még nem láttátok a két sorozatot, még van rá 1,5 hónapotok, mert február végén zárul a játék.

Szóval, ha szerettétek a történetet, vagy a kedvencetek (lett) valamelyik színész a négy főszereplő közül, akkor egy kis játékkal nyerhettek róluk eredeti GMMTV-s képeslapot. :) 

 

 
 
Összesen 24 képeslap fog hozzám megérkezni, ezek közül fogok ajándékba adni azoknak, akik billentyűzetet ragadnak, és megfogalmazzák a véleményüket. Ha kevés jelentkező lesz, akkor mindenkinek küldök képeslapot, ha többen jelentkeztek, mint ahány lapot szeretnék elajándékozni, akkor választok a jelentkezők közül. 

 




A játék lényege:

Lehet csak az egyikre, vagy mindkettőre jelentkezni! Értelemszerűen arról a sorozatról kell leírni a véleményeteket, amelyik szereplőjéről szeretnétek képeslapot. Szóval vagy egyikről, vagy mindkettőről. 

1. Kifejtős véleményt kérek ( nem csak annyit, hogy nagyon jó volt, és helyesek voltak a srácok) magáról a sorozatról. Bármi jöhet, mi tetszett benne, mi nem tetszett, milyen volt a vége, lehet leírni, hogy mi volt a kedvenc jelenetetek, vagy bármi, ami esetleg megfogott benne. 

2. Ki volt a kedvenc karakteretek? Jimmy, Sea, Mek, Mark? Mi tetszett bennük?

3. Kérek egy kedvenc idézetet a sorozatból!   - de lehet több is :) -

4. Írjátok meg, hogy lehetőség szerint milyen képeslapnak örülnétek. Tehát konkrétan jelöljétek meg, hogy Jimmy, Sea, Mek, vagy Mark legyen rajta, vagy Jimmy+Sea, Mek+Mark. - mert vannak egyéni és közös lapok is -

Az üzenet végén ne felejtsétek feltüntetni az email címeteket, hogy amennyiben nyertek, hol tudom veletek felvenni a kapcsolatot! :)

HATÁRIDŐ: FEBRUÁR 28.

 

A képeslap szettekről vannak rövid videók, maguk a srácok mutatják meg nektek. :)

 

 




Aki még nem nézte meg a sorozatokat, de benevezne képeslapra, annak jó szórakozást kívánok hozzájuk! Hajrá, várom a jelentkezéseket! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése