2023. május 16., kedd

Our Skyy 2: Vice Versa 2.

 



A Vice Versa extra folytatása teljes a második rész feliratával. :) Cukik voltak benne a srácok, és a gyerkőc, és még fontos mondanivalója is van a két részes történetnek. Remélem, hogy tetszeni fog azoknak, akik a sorozatot szerették. :)

 Felirat: ITT

 

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a fordítást, nagyon tetszett. ♥ Az Our Skyy 2-es speciálok közül eddig ez a kedvencem, a többiben picit csalódtam, ez viszont kellemes meglepetés volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Vajandi!

      Nagyon szívesen! :) Majd ha kijött a Bad Buddy, azt is fordítom.
      Nem néztem meg az eddigi specialokat, mert A Tale of Thousand Stars és a Star in My Mind volt meg korábban. A többit nem láttam. De az említett kettő se tetszett túlzottan. Majd a My School Presindent-et tervezem megnézni.
      Jimmy és Sea szerintem nagyszerű páros, és ők nem is vállalnak semmiféle komolyabb szexjelenetet, ami nekem szimpatikus bennük, mert gondolom nem arról szeretnének elhíresülni. Nagyon kis kedves, imádni való karaktereik voltak ebben a sorozatban. Én nagyon szerettem a Vice Versa-t. :) Majd az idei sorozatuk szerintem még jobb lesz, már várom.
      Örülök, hogy tetszettek a srácok. Kis üde, aranyos szösszenet volt ez az extra folytatás. Meg nagyon tetszett a mondanivaló, amit közvetített.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés