2021. december 2., csütörtök

A Record of a Mortal’s Journey to Immortality magyar felirat

 

Rendhagyó módon nem a saját fordításomat fogjátok megtalálni ebben a bejegyzésben, hanem egy kedves ismerősöm, WHITEBAMBOO feliratait. Szóval, mindenkit kérek, hogy ha üzenetet hagy, akkor azt neki címezve tegye! :) 

Ez egy 8 részes donghua, azaz azóta megjelent hozzá még 9 rész. Plusz 4 speciális epizódból álló folytatás. Természetesen az is helyt kap itt a blogon, majd külön bejegyzést nyitok nekik.

 A folytatása megtalálható: ITT


Ismertető:

Az "Egy halandó utazása a halhatatlanságba" főszereplője egy hétköznapi fiú Han Li, aki kényszerűségből, képességek nélkül lép a harcosok útjára. Szüleivel és húgával az egyszerű földművesek mindennapjait éli, ám a rettegett Farkas Banda a falujukra tör, és minden terményüket elrabolja. Azért, hogy az éhezést elkerüljék, és némi pénzre tegyenek szert, Han Lit elküldik a Hét Rejtély Klánhoz, hogy ott tanítványként szolgáljon. A véletlen folytán egy tudós doktor lesz a mestere, aki megszállottja az „Örök Tavasz Készség” kultivációjának. A fiú utazása ekkor indul egy olyan világba, ahol a gyenge elbukik, és az erős uralkodik mások felett. A kínai kultivációs történetek remeke ez a - WangYu műfajteremtő webnoveljéből készült - donghua, amely bővelkedik harcban és romantikában is. Han Li karaktere merőben különbözik a „szokásos” hősök karakterétől. Végtelenül szerény, ugyanakkor intelligens, és tisztában van korlátaival, hiszen ő egy egyszerű halandó.



Infó: A magyar feliratok ennél az anime sorozatnál nem külön lesznek, hanem maguk a részek videói találhatóak a linkeken! A magyar felirat pedig a videóra van ráégetve, szóval egyből nézhető.

 

 Videás linkek:

 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 


Aki letöltené inkább, annak az összes rész egy helyen megtalálható

Megás linkek: ITT


11 megjegyzés:

  1. szia nagyon örülök hogy elkezdet fordítani ezt a remeke művet csak annyi szeretnék még hogy a leírásban vagy egy apró hiba hogy az 1. évad az 21. részes nem 8 :)
    Köszi szépen az eddigi részeket

    VálaszTörlés
  2. Kedves ismeretlen!

    Nincs hiba a leírásban, azt én készítettem. Beszéltem erről a fordítóval is, és nem egyben fog itt a blogon szerepelni a 21 rész, hanem külön, készülési sorrendben. Mivel az három részre bontható. Az angol animés, donghua-s oldalak pedig így hozzák, ezért itt is ebben a megbontásban fog szerepelni. Szóval a blogon 2 évad, plusz speciál. 8+9+4 rész, így jön ki a 21.

    De linkelem neked, mi szerint van:
    https://myanimelist.net/anime/41219/Fanren_Xiu_Xian_Chuan__Fanren_Feng_Qi_Tian_Nan

    https://myanimelist.net/anime/42965/Fanren_Xiu_Xian_Chuan__Fanren_Feng_Qi_Tian_Nan_Er

    https://myanimelist.net/anime/45558/Fanren_Xiu_Xian_Chuan__Yan_Jia_Bao_Dazhan

    Üdv: Shaolin Bunny

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm WHITEBAMBOO fordítást ,Shaolin Bunnyinak megosztást.
    Donguha előzetesét még tavaly láttam youtubon. Régóta kinéztem .

    VálaszTörlés
  4. Kedves WHITEBAMBOO !
    Köszönöm szépen, hogy fordítod! Szeretném megkérdezni, hogy letöltős elérhetősége nincs e a fordításodnak? (Nagyon szeretném megnézni, de nálunk elég gyenge a net és emiatt a videa nem bírja rendesen betölteni a filmet,viszont ha letöltöm akkor meg tudom nézni...) Előre is köszönöm a válaszod! Ildikó :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ildi, rövidesen felkerül MEGA-ra is, egyelőre az első évad. :)

      Törlés
    2. Nagyon szépen köszönöm, hogy felraktad, nagyon hálás vagyok érte! Már töltöm is le... Köszönöm szépen! :D)

      Törlés
  5. Szia!Ide lesz majd a sorozat többi része is feltöltve?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anett!

      A folytatás külön bejegyzésben lesz. A Donghua feliratok alatt megtalálod majd. Már kész a folytatásból az első rész, majd ha géphez kerülök be fogom linkelni.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
    2. Nagyon szépen köszönöm. Annyira nagyon jó ez a sorozat.Köszönöm mindkettőtök munkáját

      Törlés
    3. :) Nincs mit! Withebamboo mindig gyorsan fordítja a donghua-kat. Rólam ez nem mondható el, viszont én is fogom hozni kedd vagy szerda az Epic of Divinity Light következő részét. :) Örülök, hogy tetszik A Record of...!

      Törlés