2024. március 29., péntek

Honor of Kings: Chapter of Glory

 

Tizenhetedik donghua fordításként egy kicsit különlegesebb vizekre evezek. Ugyanis ez egy nagyon híres kínai online játék, a Honor of Kings egyik karakteréhez készített rövid, 4 részes sorozat. Li Bai az úriember, akiről a történet szól. Ha rákerestek a játékra, akkor rengeteg jobbnál jobb karaktert fogtok találni. A játékot pedig lehet telefonon játszani, angolul. 

Eredeti címe:  王者荣耀 荣耀之章 (Wangzhe Rongyao: Rongyao Zhi Zhang)

Ismertetőt nem is nagyon írnék, mert rövidke a történet egyébként is. Csak annyi, hogy nagyon látványos, egyedi, gyönyörű a karakterek mozgása, és itt láttam először a legélethűbb lovat eddig kínai animációban. Csak azt tudom mondani, hogy nézzétek meg! :) Nekem nagyon tetszett! 

A jövőben biztosan fogok még a játék egyéb karaktereihez készült rövid videókat fordítani, azt majd egy másik posztban fogom gyűjteni, ami teljesen vegyes lesz. 



 

Figyelem! A felirat egyáltalán nem profi minőségű, tehát lehetnek benne hibák, félrefordítás, csupán kedvtelésből fordítom.


Mivel ez csak 4 rész, így online lesz fent, a magyar feliratot ne felejtsétek bekapcsolni a CC gombon! Annyi megjegyzés, hogy mivel mkv volt az eredeti videó (azt a videa nem fogadja el), a konvertálás miatt online a felirat hangyányit csúszik. 

Mega-ra nem szeretném feltenni, hogy ne foglalja a helyet. Akinek van tárhelye, az jelezheti, és nagyon szívesen elküldjük neki a négy videót, ha vállalja, hogy feltölti, és használhatom a linkjét itt a blogon. Abban az esetben természetesen kiteszem a külön letöltős feliratot hozzá.


A donghua részei ONLINE (Videa):

1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 

 

Aki esetleg beszerzi a videót torrentről (Discord-on van fent az a link, ahonnan letölthető a videó amivel dolgoztam) annak közzé teszem itt külön a feliratot.

 Letölthető magyar felirat:

 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész

 


3 megjegyzés:

  1. Szia! Én szívesen feltöltöm megára és megoszthatód, van fiókom (csak majd egy kis gyorstalpalót kérek hozzá :) )
    És köszi a fordítást :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen az újabb donghuát! 🥰 Tetszett.
    Li Bai nagyon jó karakter

    VálaszTörlés