2024. május 6., hétfő

LAST TWILIGHT BOX

 

Még év elején előrendeltem a sorozat díszdobozos verzióját, amihez egyéb cuccok járnak pluszba. Igaz, nem volt olcsó, de úgy voltam vele, hogy ha már ennyire a szívemhez nőtt a történet, és a karakterek, plusz nagyon kedvelem Jimmy és Sea kettősét, akkor megérdemli a történet, a színészgárda és a készítők, hogy eredetiben megvegyem. Nagyon szép a doboza, jól mutat díszként a polcon. :) Ez sem egy utolsó szempont. XD 

Gondoltam a rajongók, illetve akik látták a sorozatot, azokat esetleg kíváncsiak lehetnek a box tartalmára, így mindent befotóztam. A képek alatt lesz egy kis magyarázat, illetve a képeket nagyobb méretben látjátok, ha rákattintotok.



Ilyen szemből a doboz. Nagyon jól néz ki az anyaga, olyan, mintha abból a kemény, vászon szövött anyagból lenne, mint amilyenek a régi könyvek borítói voltak. Szóval olyan a textúrája, de simán kartonból van.

 

 


        
Az alsó akváriumos rész hátulja

 Ha a borítót felfelé lehúzzuk, akkor alul egy akváriumot formázó rész van, amibe bele vannak állítva a cuccok. Három fő része van. A Last Twilight "regény" az apróbb cuccokkal, a fotókönyv, és maga a sorozat dvd formában.



A regény borítója


A regény részletek és a hiányzó lap

A regény alatt azt kell elképzelni, hogy a sorozatban a kislányról szóló történet részletei vannak pár oldalas füzetként megcsinálva, és azok az idézetek vannak benne, amik elhangzottak a sorozat alatt. Angolul mindegyiknek ott a fordítása, illetve az ikonikus hiányzó, utolsó oldal is megvan hozzá külön.







Az eredetit Jimmy és Sea festette, a hátulja alá van írva

Sajnos az aláírás már csak másolat


A regény hátuljának belső borítójára csináltak helyet az apróbb cuccoknak. Van egy avokádó és egy halacska könyvjelző, képeslapok, és 2 darab műanyag kártya, amin a két főszereplő van.



A fotókönyv borítója





Fotókönyv. Nem néztem hány oldalas, de elég vastag, pár oldalt mutatóba fotóztam.






A sorozat 6 dvd-n, plusz van hozzá egy külön dvd amin a zenék klipjei vannak, a kimaradt cuccok, hogy készült videók.




Plusz a sorozat 3 plakátja kemény kartonon.



Ez pedig a borító doboz hátulja. 



2 megjegyzés:

  1. wao, sok minden belekerült :) Gratu!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Kösziiii, Shad! Tartalmas box, és imádom a doboza színét, szép ez a szivárványos átmenet. Kíváncsi leszek, hogy milyen jelenetek maradtak ki.

      Törlés