2024. június 22., szombat

The Island of Siliang 2 - 1. rész felirat

 



Végre sikerült lefordítanom az első részt. Ez sem kezdődött zökkenőmentesen, mint az előző évada. De van hozzá videó, és most már használható angol felirat is. Ami youtube-on van, az elég tágan értelmezhető fogalmazzunk így. XD De szerencsére egy másik felirat, amit a Huang Subs készített, az egész jó. 

Jó szórakozást kívánok a történet folytatásához! :) Szerintem ez is lesz olyan izgalmas, és egyedi, mint az előző. A vége főcímet érdemes megvárni, mert nagyon szép a dal, feliratoztam azt is.

Felirat: ITT


4 megjegyzés:

  1. Köszi a folytatást, már nagyon vártam :). Nem is reménykedtem benne hogy fogják folytatni, pedig nagyon érdekes és izgalmas volt az első évad

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Anikó!
      Nincs mit! :) Igen, én is vártam, hogy folytatódik, mert nagyon izgalmas, és sok titok van benne, amire remélhetőleg választ ad a sztori. Gondolom még ezzel az évaddal sem lesz vége. Legalábbis remélem.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  2. Fúha, már nem is tudom, mióta vártam a folytatásra!
    Köszönöm a fordítást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hayako!
      Igen, emlékszem, hogy nézted és tetszett. :)
      Végre itt van a folytatás, és az első pár részt elég gyorsan sikerült lefordítanom. Jó szórakozást kívánok hozzá! Remélem, hogy ez az évada is olyan jó lesz, mint az első.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés