2021. március 7., vasárnap

Let's Fight Ghost - 1. rész felirat

 Felirat: ITT 

 

Ezt a sorozatot már régóta vártam, részben Saint miatt, aki egyik thai kedvencem lett időközben.
A sztori is tetszik annyira, hogy fordítói munkásságom alatt most először fog előfordulni, hogy a vetítéssel együtt fogom fordítani. Ilyet soha nem csináltam, meg nem is biztos, hogy fogok. Aztán ugye van az a szép szólásunk, hogy: Soha ne mondd, hogy: SOHA!
Tehát: a sorozat hetente szerda, csütörtök jön ki 1-1 résszel. Avistaz-ra pénteki, és vasárnapi napokon került fel. Ami kb azt jelenti, hogy rá 2-3. napjára teszik ott fel. Megpróbálok úgy haladni, hogy amit pénteken tesznek fel, azzal hétvégén elkészülni, ami hétvégén kerül fel, azzal hét közben, mindig az újabb részek előtt.
Szóval aki folyamatában, frissen akarja nézni, az ha minden jól megy, akkor lesz rá lehetősége.

A részeket Avistaz-ról szerzem be, tehát az ottani videókhoz lesz jó a felirat. Első körben tuti csak ez lesz. Olyan friss, hogy neten szerintem még nem lesz máshol egy darabig. Illetve, hogy azokhoz majd jó lesz-e a feliratom... azt majd ki kell próbálni.

Érdemes megnézni, én azt mondom. :) De majd mindenki maga tudja. Aki látta a koreai verzióját, a Bring it on Ghost-ot, annak erősen ajánlom. :) Ez a feldolgozás van annyira jó, mint a koreai volt, sőt. :)

Jó szórakozást kívánok minden romantikus szellem kedvelőnek! :) 

Kapjuk el a szellemeket! XD



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése