2021. március 6., szombat

Let's Fight Ghost (2021) magyar felirat

 



Második thai sorozat, ami első blikkre kedvenc lett. :) Persze ebben szerepe van Saint-nek, aki a történet főszereplő karakterét alakítja. A sorozat cuki, izgalmas, akciódús, romantikus, játékos, és drámai egyben. Aki nem szereti a szellemeket, az megnyugodhat, ebben ugyan vannak, de nem fog senki frászt kapni, ha este nézi meg a részeket. XD Azért ez mégiscsak egy romantikus vígjáték, még akkor is, ha nyakon van öntve pár gusztustalan, véres, randa szellemmel. 

Egyébként pedig a koreai Bring it on Ghost c. sorozat thai verziója. 

Műfaja: romantikus vígjáték, misztikus, szellemes, sulis

A sorozat ending dalát, és annak fordítását megtaláljátok: ITT

Ismertető

Aof Issawa egy orvostanhallgató, aki gyerekkorától azzal a különleges képességgel él együtt, hogy látja a szellemeket, illetve fizikálisan hozzájuk tud érni, így képes megsemmisíteni őket. Elcsórja bácsikája fegyverét, egy hatalmas tőrt, aminek a pengéjén thai írás található, azzal indul vadászatra. Később saját öklével - és nagy erejű buddhista karkötőjével - osztja a gonosz szellemeket.
Gyerekkorában elvesztette anyját, a bácsikájával él, aki ördögűzést, és különféle ceremóniákat hajt végre, azzal keresi a kenyerét. A fiú lelkére köti mindig, hogy ne keveredjen a szellemek útjába. Azonban az unokaöcsi nem hallgat rá, és bár tiltva van neki, ő is ördögűzést vállalva gyűjtöget magának pénzt a szemműtétjére, amit azért szeretne, hogy ne lássa többé a szellemeket, így megszabadulhatna tőlük.
Jeen egy szakközépiskolás lány, aki szellemként tengeti napjait világunkban immár 5 éve. A saját nevén kívül semmi mást nem tud magáról, múltjáról. Szeretné végre kideríteni, ki ő, kik voltak a hozzátartozói, milyen életet élt korábban.
A sors úgy hozza, hogy a szellemlány épp Aof-ot béreli fel, hogy az iskolájában kísértő gonosz szellemmel leszámoljon. De a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ők ketten azt eltervezték. Bár a szellemet sikerül megsemmisíteni, természetesen nem tud fizetni a szolgáltatásért a lány... Cserébe Aof megcsókolhatja, és benézhet a szoknyája alá, igaz mindkettőt csak véletlenül... XD Csak púp a hátán a szellem, és szeretne tőle eleinte megszabadulni, aztán összebarátkoznak, szövetséget kötnek, hogy segítik egymást. Az ő kalandjaikat követhetjük nyomon ebben a kedves, vicces, romantikus, szellemekkel megspékelt történetben. :)

Köszönöm szépen a technikai segítséget Ildikónak! :) Nélküle nem tudtam volna ilyen gyorsan nekiállni a sorozat fordításának.


Figyelem! A felirat egyáltalán nem profi minőségű, tehát lehetnek benne hibák, félrefordítás, csupán kedvtelésből fordítom.




Infó: A felirat az Avistaz-on található videó verzióhoz készült. Oda részenként kerül fel a sorozat.

Akinek jó kisebb méretben, az beszerezheti a Dramacool oldalról. 

DRAMACOOL oldalról letölteni így tudtok: Képes útmutató a letöltéshez


MAGYAR FELIRATOK ITT:

1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 

9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész 16. rész


3 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a fordításokat szórakoztató sorozat!
    Heni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Heni!

      Örülök, hogy tetszik! Jó szórakozást kívánok hozzá!

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés