2021. augusztus 21., szombat

Epic of Divinity Light - 1. rész felirat

 

Felirat: ITT


4 megjegyzés:

  1. Itt is köszi! Ez nagyon jó. Csak belenéztem még múlt hónapban a CGI grafikája miatt, és konstatáltam, hogy meg kell majd nézni. De a karakterek már most megfogtak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszik! Nekem jobban bejött, mint a Thousand Autumns. Ez akciósabb, és a srác is szerintem szerethetőbb karakter benne. Az Őrző meg igazi férfi dög lesz, ahogy néztem. Kíváncsi leszek rá, mit hoznak ki belőle. A sztori is sokkal komolyabb, mint a TA. Itt azért van háború, zombik... Gondolom majd ez is több évados lesz.
      A kutyuska nagyon édi benne. Ugye tudjuk, hogy ha egy történetben van cuki srác, kutya, az már fél siker. XD

      Törlés
  2. Köszönöm fordítást ! Főszereplő srác cuki .Az Őrző tuti fogja szívatni .Thousand Autumns vagy ezt tetszik jobban még nem tudom . Plusz pont kutyusnak ,nagyon cuki és gazdája is .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nanika!

      Nagyon szívesen! :) Igen a főszereplő srác aranyos, de egyben talpraesett is. Az Őrző szerintem majd szelídül még. :) Nekem ez jobban tetszik, mert mozgalmasabb, és nekem a két karakter is szimpatikusabb. Persze az is nagyon jó, de ez még jobb. Kutyuska már lesz a 2. részben, azt épp most teszem ki.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés