2022. január 2., vasárnap

A Record of a Mortal’s Journey to Immortality special

 

Rendhagyó módon nem a saját fordításomat fogjátok megtalálni ebben a bejegyzésben, hanem egy kedves ismerősöm, WHITEBAMBOO feliratait. Szóval, mindenkit kérek, hogy ha üzenetet hagy, akkor azt neki címezve tegye! :) 

Ez a A Record of a Mortal’s Journey to Immortality II folytatása, 4 extra rész. Az angol animés, donghua-s oldalak külön hozzák, így itt is teljesen külön kezelve lesz. Sokan azt szokták alapul venni. 

Az első 8 részt itt találjátok meg: A Record of a Mortal’s Journey to Immortality

A következő 9 rész itt: A Record of a Mortal’s Journey to Immortality II


Ismertető:

Az "Egy halandó utazása a halhatatlanságba" főszereplője egy hétköznapi fiú Han Li, aki kényszerűségből, képességek nélkül lép a harcosok útjára. Szüleivel és húgával az egyszerű földművesek mindennapjait éli, ám a rettegett Farkas Banda a falujukra tör, és minden terményüket elrabolja. Azért, hogy az éhezést elkerüljék, és némi pénzre tegyenek szert, Han Lit elküldik a Hét Rejtély Klánhoz, hogy ott tanítványként szolgáljon. A véletlen folytán egy tudós doktor lesz a mestere, aki megszállottja az „Örök Tavasz Készség” kultivációjának. A fiú utazása ekkor indul egy olyan világba, ahol a gyenge elbukik, és az erős uralkodik mások felett. A kínai kultivációs történetek remeke ez a - WangYu műfajteremtő webnoveljéből készült - donghua, amely bővelkedik harcban és romantikában is. Han Li karaktere merőben különbözik a „szokásos” hősök karakterétől. Végtelenül szerény, ugyanakkor intelligens, és tisztában van korlátaival, hiszen ő egy egyszerű halandó. 



Infó: A magyar feliratok ennél az anime sorozatnál nem külön lesznek, hanem maguk a részek videói találhatóak a linkeken! A magyar felirat pedig a videóra van ráégetve, szóval egyből nézhető.

 

 Videás linkek:

 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész


Aki letöltené inkább, annak az összes rész egy helyen megtalálható

Megás linkek: ITT

 

8 megjegyzés:

  1. Megjelent boss(egyik gondolom,menő maszkja ) .Han Li lesz egy igen erős ellenfele. Látványos egyre látványosabbak .Han Li repülő csónakját irigylem .Gyors utazás és zsebbe lehet rakni .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy olyan repülő csónak nekem is elkelne. XD A bolti bevásárlást is szerintem sokkal könnyebben megoldanám. :)

      Törlés
  2. Szia! A harmadik évadot is fogod forditani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fogja fordítani Whitebamboo a 3. évadot is.

      Törlés
    2. Szia. Köszönöm az egész évados fordításokat. Ez egy nagyon jó hír. Türelmesen várom :)

      Törlés
  3. Sziasztok!

    De örülök a jó hírnek, hogy fordítjátok tovább. :-) Nagyon magával-ragadott ez a történetet is; már többször megnéztem ;-) és nagyon várom a folytatást.
    Köszönöm Whitebamboonak a fordítást és Shaolin Bunnyinak a megosztást. Ezer hála a munkátokért!

    Üdv.: enid

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Érdeklődnék arról, hogy lesz e folytatása a Record of a Mortal’s Journey to Immortality nak ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves ismeretlen!
      Whitebamboo tavaly április óta nem kommunikál velem, illetve semmiféle jelzést nem adott, szóval ő nem hinném, hogy folytatná tovább.
      Mivel szeretem a sztorit, és nagyon tetszik, a videókat már beszereztem hozzá a 72. részig. Tervezem majd a 22. résztől folytatni. Azonban még nem most. Az elkezdett donghua-kat be szeretném előbb fejezni. Illetve egy jó darabig most az egyik fordításom a a Douluo Dalu 2 lesz. De ahogy lesz kapacitásom, folytatni fogom.

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés