2022. január 23., vasárnap

Bad Buddy - 12. rész felirat

 

 

Felirat: ITT

 

Elérkezett a két srác történetének utolsó része. Szerettem ezt a sorozatot, nézni és fordítani is. Aki velem együtt követte hétről-hétre, annak remélem ugyanúgy tetszett, mint nekem (vagy még jobban XD). :)

Azt hiszem egy jó ideig a bl műfajban nem tudnak majd újra ilyet összerakni. Ha a történet meg is lesz... két ilyen színészt nehezen találnak a karakterekhez. De ennyire természetes, életszerű sztori se a fákon terem, szóval nehéz ügy a nézőnek újra olyat találni, ami lesz annyira jó, mint ez a sorozat. A sok ezernyi poszt a sorozattal, és az Ohm/Nanon párossal kapcsolatban világszerte nem véletlen volt. Az sem, hogy több tízezres nagyságrendű hozzászólás született a MyDramalist oldalon. - amire még ha jól tudom, nem sok példa volt - 

Ez a sorozat egy LEGENDA. Ohm és Nanon további szerepeit pedig szívesen ajánlom mindenki figyelmébe. Ügyesek a srácok, érdemes őket másban is megnézni.

 

A SOROZAT BOX VERZIÓBAN MÁR ELŐRENDELHETŐ!

Aki nagyon szerette a sorozatot, és a két srácot, az megrendelheti már a sorozat box verzióját, amiben a sorozaton kívül sok minden más is található (100 oldalas fotóalbum, dedikált képek, képeslapok, stb)  A képre kattintva bejön az ethaicd oldala, ahonnan  előrendelhető (115 dolcsi, szállítási díj nincs rá).




2 megjegyzés:

  1. Csodálatos sorozat volt, nagyon köszönöm a fordítást. ♥ Bővebben a sorozat adatlapjához írok mindjárt, csak itt is jelezni szerettem volna, hogy írtam e-mailt, feltétlen nézzél rá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Rendben, majd megyek, és olvasom a másik üzeneted is. Most akkor benézek a mail fiókba, nehogy elmaradjon, mint a múltkor. XD A fordítást meg nagyon szívesen! :)

      Törlés