2022. január 1., szombat

Bad Buddy nyereményjáték




Kezdjük az új évet egy kis játékkal. :) Aki szereti a sorozatot, vagy tervezi megnézni, az kaphat a srácokról képeslapot, vagy matricát. 

Ha valaki ír ide a bejegyzéshez véleményt a sorozattal kapcsolatban - természetesen hosszabb, kifejtős véleményre gondoltam - az vagy képeslapnak, vagy matricának a tulajdonosa lehet, vagy mindkettőnek. A beérkezett hozzászólások száma alapján döntöm majd el, hogy osztom el. Az, hogy hány főnek lesz szerencséje, attól függ, mennyi ember ír. A darabszám korlátozott. Azokat fogom kiválasztani, akiknek a legjobban tetszik a hozzászólásuk. 

 



Email címet mindenki adjon meg az üzenete végén, hogy tudjam értesíteni, amennyiben nyert! :)

A játék az utolsó rész leadása után 1 héttel ér véget. 


Ezeket lehet majd megszerezni:

 

 



 

Mindenkinek sok szerencsét, aki billentyűzetet ragad! :)

 

4 megjegyzés:

  1. szia
    Nagyon Boldog Új évet kívánok neked 🎊🎉🥂🍾
    Ha nekem tavaly év elején valaki azt mondja hogy bl sorozatokat fogok nézni akkor lehet hogy kinevetem. Hisz közel 10 éve rajongók az Ázsiai filmekért és sorozat / dormamakért. (Koreai, kínai, japán)
    Lehet, hogy nem én vagyok az egyedüli akit a TharnType történetének feldolgozása sorozatban és könyv formájában ami által elkezdet bl sorozatokat nézni vagy filmet de nálam ez a sorozat volt az első. Így amikor látok egy újabb sorozat ajánlását akkor mindig rákeresek.
    Így találtam rá Bad Buddy is.
    Nagyon tetszik a sorozat, a főszereplő srácok nagyon szimpatikusak és nagyon jól játszanak. Részemről biztos többször nézős lesz és ha lesz a későbbiekben másik sorozatunk akkor biztos meg fogom nézni azt is.
    Email címem dec222@gmail.com
    Melinda

    VálaszTörlés
  2. Szia! Még csak most kezdem nézni a sorit, de imádom. Számomra különleges, mert végre láthatom Nanont bl szerepben, és bár tudom, hogy sajna sosem fog ilyesmit bevállalni Chimonnal, nem panaszkodhatom. Eleinte nagyon megy az adok-kapok, de ezekből születnek a legnagyobb ágyjelenetek. :'D Nem lehetett könnyű a srácoknak ezt a bl-t bevállalni, révén legjobb barátok, de most sem csalódtam Aofban. Nagyon szépek a filmjei, az egyik kedvenc rendezőm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiegészítés: számomra ez az év egyik legjobb sorozata. Olyan színészi játékot láttam megint, amit kevesen tudnak. Nagyon büszke vagyok a fiúkra. Számtalanszor megsiratott, és megnevettetett, Aof pedig az egyik legjobb rendező a világon.
      Jaj és az email lemaradt: sz.emi85@gmail.com

      Törlés
  3. Szerbusz Borbála!
    Először is hálásan köszönöm a feliratokat, a dal fordításokat. Biztos voltam benne, hogy Nanon dalát is lefordítod, nem is csalódtam.
    Nanonnal egy 2017-es sorozatban találkoztam először. My Dear Loser Series: Edge of 17 a címe. Egy olyan karaktert játszott, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Nem azért jegyeztem meg magamnak, mert ő volt az ügyeletes szépfiú, hanem azért, mert úgy formálta meg a karaktert. Meg is jegyeztem magamnak.
    Ohmot a Make It Right első szériájában láttam, ami nem hagyott semmilyen nyomot nem hagyott bennem, végig se bírtam nézni a sorozatot. Viszont az 2019-ben készült He's Coming To Me, már megmaradt. Az itteni játékát nem lehet elfelejteni.
    Persze én is nagyon kíváncsi voltam, vajon mit hoznak össze egy olyan rendezővel, akinek az előző rendezése is nagyon sok díjat bezsebelt. Nem csalódtam Aof mostani munkájában sem. Sőt, ahogy az utolsó részt megcsinálták, az valami elementálisan szórakoztató. Úgy megvezette a nézőket, persze engem is, hogy szájtátva és vigyorogva néztem az ominózus ajtó nyitást.
    Tetszett a történet is, egy-két jelenetet leszámítva, de a két fiú játéka mindent felülírt. Legyen az közeli jelenet, mindent eltudnak játszani a szemükkel, a mimikájukkal. Na és a legvégén az a pergős jelenet! Azt csodálom, megúszták baleset nélkül. És ha nem történt baleset, mert előbb, utóbb kiszivárog, akkor nagyon jók együtt. Azt a jelenetsort, csak nagyon összehangolt munkával, egymásra figyelve, és érezve a másik minden rezdülését lehetett eljátszani.
    Ami még nagyon tetszett, a hulladékmentes falu. Nem tudom mennyi van ebből az alap történetbe, de figyelemfelkeltő volt, ahogy beillesztették. Valami olyat is közvetítettek, ami a jelenlegi szemétfelhalmozást más irányba terelheti.
    Érdekes egy olyan Bl sorozat, amiben szinte alig van testközeli jelenet. Már félő volt, hogy elmegy az egész filmkészítés a testiség felé, de Aof bebizonyítja, másként is lehet jó, szórakoztató sorozatot csinálni.
    Csak ajánlani tudom mindenkinek. Még a nem Bl rajongóknak is.

    mailcímem: barosne.zsuzsa@gmail.com

    VálaszTörlés