2022. március 21., hétfő

KinnPorsche, avagy maffia sztori kicsit más megközelítésből

 


 

Volt már korábban egy bejegyzésem a témával kapcsolatban, ezt mindenképp ajánlom elolvasni, mert fontos információk vannak benne. Többek között a sorozat ismertetője, OST, képek.

Itt találjátok: KINNPORSCHE

 


 

Igazából most csak annyival egészítem ki a korábbi bejegyzést, hogy fordítani fogom a történetet. - amennyiben lesz hozzá angol softsub - Ezt már néhány helyen elmondtam, de gondoltam akkor konkrétumként kiírom. Terveim szerint igyekszem majd a megjelenés után pár nappal a feliratot elkészíteni. Ahogy azt tettem a Golden Blood, és a Bad Buddy esetében. 

Ha már megemlítettem a Bad Buddy-t... Az abban szereplő Tong bácsi ennek a sorozatnak a rendezője, Khom Kongkiat Khomsiri

 



FIGYELMEZTETÉS...

 

 

Ugyan az előző bejegyzésben már leírtam, hogy mire kell számítani a sorozattal kapcsolatban, gondoltam hogy biztosan tiszta legyen mindenki számára, hogy mire vállalkozik, újra felhívom rá a figyelmet, hogy:

Aki kényes mindenfajta erőszak képi megjelenítésére, és a durva dolgok, meztelenkedés, homoszexuális tartalom zavarja, az inkább hagyja ki ezt a sorozatot. Lesz benne gyilkolászás, durva verekedés, erőszak...  akár olyan is, hogy egy férfi a másikat arra kényszeríti, hogy legyenek együtt. Illetve lesz több férfi páros, akik nem lesznek túl szégyenlősek, és a szokásosnál több meztelen jelenetet kap a néző. Sőt... ez a sorozat sokkal brutálisabb, reálisabb formában nyúl a témához, mint az eddigi boys love sorozatok. Tehát aki a lágy, romantikus, cuki vonalat kedveli, ahol nem mutatják premier plánban a dolgokat, annak nem ez a sorozata.


- Pár kép a Kinn Porsche párosról -








Amikor nem veszik komolyan magukat:



 

Amikor lekerül a felső:




De hogy valami cuki dolgot is mutassak a két főszereplőről, hoztam pár képet, mennyire szeretik a cicákat. :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése