2022. március 13., vasárnap

Egyedi összeállítású ezüst karkötő, Bad Buddy témával

 


Pár hónapja jött egy ötletem, hogy kedvenc színészekhez, sorozathoz kapcsolódóan összeállítsak karkötőt. Mivel egyébként ékszerek közül fülbevalót, és karkötőt hordok, ha éppen nem dolgozom. 

Biztos sokan ismerik a PANDORA karkötőket, amikre mindenféle formájú, témájú ezüst függőket lehet kapni. Aztán az ember olyat rak össze, úgy variálja, ahogy akarja. Így lesz mindenkinek teljesen egyedi darabja. 

Gondoltam megosztom, hogy nekem milyen van. Már csak azért is, mert a thai Bad Buddy sorozathoz kapcsolódik. :) Illetve részletesen képpel, linkkel megmutatom, hogy az egyes charmok hogy néznek ki hivatalos képen, és mi a nevük, hol vettem, ha valaki szeretne ezek közül magának beszerezni.

 

Így néz ki a karkötőm:


Pár kép a charmokról:





 


 

Az ékszerek többféle márka darabjai. Pandora, Gnoce ami ismertebb márka, és a karkötő nagy részét kiteszi, a többi Ékszerkirály és Ebay oldalról vásárolt. Plusz egy Thomas Sabo charmom is van, a vietnámi papucs. 

Amire nagyon kell figyelni

Hogy a charmok kompatibilisek legyenek a karkötővel, amire felkerülnek, azaz ráférjenek. A Pandora Moments fajtájú karkötőkre kb az összes márka charmjai jók. Tehát ezt a fajtát ajánlanám elsősorban. Azon belül van egészen sokféle.  


Részletezve az egyes darabok:

Hivatalos képet teszek ki mindegyikről, a nevükre ha rákattintotok, akkor az oldalra visz, ahol meg lehet nézni a részletes információkat, illetve, hogy mennyi az ára.

A Pandora darabok esetében a hivatalos oldalt linkelem, ahol elvileg ugyanúgy lehet vásárolni, de nem online áruházként működik, hanem a kinézett darabok infóival vagy emailben, vagy telefonon lehet megrendelni azokat, és házhoz hozza a futár. Aki online áruházból vásárolna azoknak a viszonteladók oldalait ajánlom. - Juta Óra-Ékszer, Velekey ékszervilág, Divatékszerbolt, Serebro, Újvilág Ékszer Óra -

 

Tehát akkor maguk a darabok, képekkel, linkekkel:

 


PANDORA Moments szívzáras kígyólánc karkötő



Pandora Csillagok és galaxis biztonsági lánc



Pandora Szívecskés karika klip charm



Pandora Fényes szerelemlakat charm



Pandora Áttört hangjegyek charm



Ékszerkirály Ezüst P betű charm cirkónium kristállyal



Ékszerkirály Ezüst charm, gitár


Ékszerkirály Ezüst charm, smiley


Ékszerkirály Ezüst charm, rögbilabda



Ebay Silver Treble Clef Music Charm




Thomas Sabo flip flop charm - ez a fajta már nem kapható, fb-os ékszeres adás-vétel csoportban vettem, de más fajtákat lehet beszerezni -



Gnoce Broken Heart with Bandage




Gnoce Heart Hallow Custom Engravable Photo Charm

 

Igazából ez a képes charm, ami miatt megírtam a bejegyzést. Mivel a Gnoce-tól lehet egész sokféle fotó charmot rendelni. Bármilyen fotó kérhető bele, amit feltölt az ember oda az oldalra nekik, abból készítik el. Tehát mindenki viselheti kedvenc színészei, énekesei, egyéb sztárja képét ékszer formájában. :) Egyéb képet, mintát ugyanúgy bele lehet tenni ezekbe a formákba. Pl valami jelképet, figurát, anime karaktert, stb... Ki mit szeretne. Ugyan a fotóim nem adják vissza, de ilyen picibe is kiváló minőségben elkészítik. 

Ha esetleg valakinek infó, segítség kell a Gnoce rendeléssel kapcsolatban, nyugodtan keressetek meg! :) Paypal-al lehet náluk fizetni. Arra figyelni kell, hogy a Maestro kártyát nem fogadják el, csak a Mastercard-ot, meg talán a VISA-t. Illetve más rokon, barát segíthet annyival, hogy ő a paypal fiókjával kifizeti. Így vásároltam náluk utoljára, mert akkor már nem fogadták el a Maestro kártyát.

Nagyon szép ajándéknak is. - akár nyakláncra is felfűzhető, vagy kulcstartóra - Ha valaki magának rak össze egy témára karkötőt, az főleg egyedi lesz, és személyes. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése