2023. december 16., szombat

Big Brother 2 magyar felirat

 

Tizenötödik fordításként ismét egy folytatás következik. :) Elég hamar kijött, pedig azt hittem majd csak 2024-ben láthatjuk, és addig szusszanhatok kicsit, de keresztbe húzták a számításaimat. XD Szóval bele is kezdtem frissen. Kíváncsi leszek, hogy milyen világok, helyek szerepelnek benne, mert a trailerben nagyon szépséges, és érdekes helyszíneket mutattak be, és egészen sok új szereplőt.

Eredeti címe:  师兄啊师兄2 (Shixiong A Shixiong 2 vagy Wo Shixiong Shizai Tai Wenjian Le) Illetve angolul olyan címen is szerepel: My Senior Brother Is Too Steady 2.

? részes, részenként kb 15 perc (opening ending nélkül) - egyelőre nem tudni, hány részre tervezték -


Ismertető:

Az első évad: ITT

Nem írok külön ismertetőt, csak pár mondattal toldom meg az első évadot.  

Changshou miközben éppen halhatatlanná próbál válni, természetesen bajba kerül, amilyen az ő szerencséje. A tengerbe menekülve bekapja egy nagy hal. Ez kapóra jön neki, biztos benne, hogy ott senki nem fogja háborgatni, így meggyógyíthatja magát. Azzal viszont nem számol, hogy a közelben élő törzs falujából kifogják a halászok... A hal gyomrából előkerülve a falusiak azt hiszik, hogy ő a Tenger Istene... Közben feltűnik egy gonosz ellenség, Wenjing.


 

Figyelem! A felirat egyáltalán nem profi minőségű, tehát lehetnek benne hibák, félrefordítás, csupán kedvtelésből fordítom.

 

A részek videói Megás linken: ITT


A sorozat Youtube-on is megtalálható: ITT

Youtube-ról letölteni így tudtok: Képes útmutató a letöltéshez


ONLINE NEM TESZEM KÖZZÉ SEHOL!

 

MAGYAR FELIRATOK ITT:

1. rész 2. rész - - - - - - - - - - -      

 

3 megjegyzés:

  1. Szia. Köszönöm. Üdv: Zalán

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zalán!

      Nincs mit! Jó szórakozást hozzá! :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
  2. Kedves Shaolin Bunny!

    Köszönöm az új évad első részét! 😘
    Nagyon eseménydús volt mindjárt a kezdet, én még arra emlékeztem hogy a sárkány herceg mosási program lejárt amit Changshou elindított. :D Most pedig már ő áll a próbatétel alatt.
    Nem fogunk unatkozni az biztos. :D
    Csodálatos a grafikája ennek a donghuának.
    Az új szereplők közül a 9 farkú rókára nagyon kíváncsi leszek, szemet gyönyörködtető volt a bevezető alatt abba a pár kockába. Jónak ígérkezik a következő rész is, várom a folytatást!

    VálaszTörlés