2022. szeptember 16., péntek

KINNPORSCHE nyereményjáték

 



 

Néha szoktam a fordított sorozataimmal kapcsolatban játékot hirdetni. Most is erről van szó. :)

Aki nézte a sorozatot, és szeretne a Mile-Apo párosról képes kártyákat a magáénak tudni, annak most itt a lehetőség rá.

Csupán annyit kell tenni, hogy leírjátok a véleményeteket a sorozattal kapcsolatban ehhez a bejegyzéshez hozzászólásként. Bármiről lehet írni (hogy tetszett az egész sorozat, vagy csak egyes szereplőkre kitérve, ki volt a kedvenc, miért stb... kedvenc jelenet, kedvenc karakter... szerintetek ha lesz folytatása, mivel fog folytatódni... stb) nincs megkötés. 

Azok fognak a kártyákból kapni, akiknek legjobban tetszik majd az írásuk. A kommentelők számával arányosan döntöm el, hogy mindenkinek küldök-e, vagy azokból kiválasztok párat, attól függően, hogy sok vagy kevés hozzászólás lesz.

 FONTOS: A hozzászólás végére írjátok meg az email címeteket!  - hogy amennyiben a szerencsés nyertesek között vagytok, tudjak értesítést írni erről, és a továbbiakat meg tudjuk beszélni - 

HATÁRIDŐ: szeptember 30.

 Billentyűzetre fel, írjátok meg a véleményeteket! :) 




5 megjegyzés:

  1. Én imádtam a sorozatot bár bevallom nálam a top kedvenc az Vegas, na meg Kinn 'őrült" bátyja lett. A sztori maga érdekes volt a megvalósítás pedig zseniális. A zene a képek...az egész koncepció... nagyon összerakták. A második évadot várom,mint a messiást mert a záró képkockák azért sejtetik hogy anyuka talán nem is annyira veszítette el az emlékeit.

    VálaszTörlés
  2. Az összes hibája és logikátlansága ellenére ez egy piszok jó sorozat volt. Külön öröm számomra a maffia környezet, hogy bizony volt benne lövöldözés, vér és khmm khmm szépsége jelenetek :D
    Nagyon szerettem Kinn és Porsche párosát. Végre egy olyan páros ahol a szereplők tudtak kommunikálni és nem csak ebből adódott állandóan a probléma. Fejlődtek, csiszolódtak és le a kalappal minden történetbe ilyen jól kidolgozott párt kérek. És még a kémia is nagyon jó volt közöttük.
    Vegas és X ( nem szeretnék véletlenül spoilerezni senkinek ) párosa nekem még mindig kérdőjel. Túl gyorsan lettek összedobva, nincsenek rendesen kibontva a karakterek, kevés idő jutott rájuk. És rohadtul toxikus az egész.
    Ja és Tankhun az egyetlen épeszű ember ebben a sorozatban :D
    Kevés volt ez az évad mindennek a megoldására, vannak még kérdőjelek szóval nagyon várom és remélem a következő évadot :)
    Email címem: kemiviki@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Még nem vagyok régi motoros és főleg nem vagyok "mindenevő" a BL sorozatok/filmek világában. Azt is mondhatom, hogy általában nem egyezik a véleményem a nagy többség véleményével... Ennek ellenére, vagy lehet, hogy éppen ezért, engem megfogott mindjárt az elején ez a sorozat. Jól összerakott történet, jó párosokkal, néha kicsit megtekert történetvezetéssel, jól alakító-jól kiválasztott színészekkel. A kerettörténet igazán figyelem felkelő volt, kifejezetten tetszett, hogy maffiás környezetben játszódik a történet. A fő-páros nagyon ott volt. El tudtam mindent hinni, amit eljátszottak. A két "mellék-páros" is tetszett, bár én örültem volna, ha az ő történeteiket is jobban odafigyelve és jobban kibontva csinálták volna meg. De ez nem a színészek hibája volt, szerintem inkább behatárolta őket a forgatókönyv és az idő hiánya. De nagyon reménykedem, hogy lesz folytatás és abban részletesebben láthatjuk őket, a történetük folytatását, a kapcsolataik alakulását és nagyon remélem, hogy az előzményekről is többet tudhatunk meg!
    Nekem a Tankhun-t alakító Thanayut Thakoonauttaya is nagy kedvencem volt a sorozatban, az ő történetére is kíváncsi lennék, hogy miért vált olyanná, mint amilyen lett...
    Ja és én imádtam a zenéjét is, az operatőri munka se volt semmi...
    Bocsi, hogy ennyire bőlére eresztettem...!
    Summa-summárum, a kisebb hibái ellenére, én nagyon szerettem ezt a sorozatot és reménykedem egy második, "mindent helyretevő" évadban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést, az email címem lemaradt.
      szvakneildi@gmail.com

      Törlés