2021. február 27., szombat

Boy for Rent - 12. rész felirat

 

Felirat: ITT

 

Ezzel vége a host fiúk történetének. :) Jó szórakozást annak, aki megnézi!

Ebben a részben elhangzik az a dal, amit korábban Liz és Kyro együtt énekeltek. Annak az eredetije, illetve a  magyar fordítása a blogon: ITT

 

 

 

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, s egyben gratulálok is a teljes befejezéshez!
    Kellemes hétvégét! Nagy öleléssel Kata58

    VálaszTörlés
  2. Kedves Tifa!

    Most látom, hogy van megas letöltési lehetősége is a sorozatnak.
    Márt jön is lefelé. Nagyon szépen köszönöm :)
    Üdv, atina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Atina!

      Igen, időközben írta itt a hozzászólásokban egy kedves néző, én pedig ki is tettem, hogy ezzel segítsek. :) De mindig érdemes elolvasni, hogy a bejegyzésben milyen helyet ajánlok, mert oda szoktam írni, hogy milyen oldalról lehet beszerezni a videót. De egy tipp: általában mindent meg lehet találni ezen a három oldalon: youtube, dramacool, kissasian. :)

      Nincs mit! Nagyon jó szórakozást kívánok hozzá!:)
      Nemsokára készen lesz a Let's Fight Ghost fordítása is. :)

      Üdv: Shaolin Bunny

      Törlés
    2. Kedves Tifa!

      A mega linknek azért örültem annyira, mert már szűkös a tárhelyem, így az AT-s 16 giga most nem fért volna el. Általában megtalálom azokat a felbontásokat vagy verziókat, amiket keresek, és az időzítés sem szokott gondot okozni, ha úgy adódik, de persze mindig jó, hogy a fordító is jelzi, hogy melyik verzióhoz készül a felirat. Most is leszedtem volna a doramax264-ről, de szerencsére megkönnyítetted a dolgom :)

      Tegnap este befejeztem Nanati sorozatát, és nem bírtam ki, belenéztem ebbe is. A kislány már az első jeleneteknél megvett engem, annyira aranyos ahogy fejhangon sikítozik, no meg az a szemüveg..., úgy néz ki mint egy kisegér. Most ezt fogom nézni, úgyhogy majd menet közben vagy a végén megírom a véleményemet. Köszönöm a feliratokat.

      Látom, hogy nagyon jól halad a szellemes is, úgyhogy majd abba is belenézek, de most hirtelen annyi mindent néznék. Hihetetlen, tavaly alig néztem valamit, most meg azon kapom magam, hogy egyszerre akár 4 sorozatot is néznék, és mindegyik thai. Úgy tűnik, idén nálam ezek lesznek a befutók :)

      Szép napot, atina

      Törlés