2022. december 31., szombat

B.U.É.K.

 

 

2023 a Nyúl éve lesz. Legalábbis a kínai naptár szerint. Szóval a becenevemhez, és a blogomhoz is nagyon jól illik. :) Remélem dupla szerencsés év vár, mindenféle téren.

 Li Zhen Árpádtól idézek:

"A nyúl a gyorsaság, a kedvesség, békesség, ügyesség, éberség, erényesség, illetve a túlzott visszafogottság, melankólia kifejezője egyszerre. Visszatérő kínai idióma, hogy Ravasz nyúlnak három búvóhelye van (okos, mert jól védi magát), Reagál, mint a nyúl (gyors, élénk)."

 

Köszönöm szépen itt a blogon a barátoknak, ismerősöknek, és a blog olvasóinak a támogatást, szeretetet, segítséget, vidám perceket, emlékezetes poénokat, új ismereteket, és egyéb minden jót amit ebben az évben kaptam! :) 

Jövőre minden szépet, jót, egészséget, szerencsét, a kívánságaik teljesülését - némi pénzt is, mert az sem árt XD - kívánom azoknak, akik olvassák a soraimat! :)


Hoztam még nektek egy egyszerűen elkészíthető, origami nyuszi videóját. :) Én már kipróbáltam, és nagyon egyszerű, pár perc alatt kész. Íme az enyém ilyen lett, japán origami papírból:



A készítésének menete: 



Ráadásként a jövő évre itt hagyom a nyuszis omamorim képét, remélem jól fog szolgálni. :) - ez egy keleti hagyomány, szerencsehozó, különféle kívánságok teljesülését bevonzó amulettek, amik az adott évre szólnak -



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése